Medimagazin logo

Tam kür bekleyen doktora sevindirici haber TİTCK’da geldi: Tedavi kaldığı yerden devam!

Non hodgkin lenfoma tanısı konan aile hekimi Durukan’a sevindiren haber Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan geldi. Konu ile ilgili 9 Mayıs tarihinde açıklama yapan Durukan “yarın elimize geçiyor ve tedavi kaldığımız yerden devam ediyor” dedi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Tam kür bekleyen doktora sevindirici haber TİTCK’da geldi: Tedavi kaldığı yerden devam!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Non hodgkin lenfoma tanısı konan aile hekimi Dr. Mustafa Murat Durukan tam kür tedavisinde kullanılan ilacın ithalinin durdurulduğunu öğrenmişti. İlaç temini için sevindiren haber Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan geldi. Doktor Durukan ilacın 10 Mayıs tarihinde gelinde olacağını duyurdu.

Üretici Japon firmanın 6 aylık güvenirlik ve 2 ay uygulanabilirlik garantisi verdiğini ileten Dr. Durukan yaşadığı sevinci “ İlgilenen uğraşan dua eden geniş aileme teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” sözleri ile paylaştı.

Durukan Medimagazin’e yaptığı açıklamada “Ben bebekken babam vefat etmiş. Yaşadıklarımı, annemin yaşadıklarını ben de aileme yaşatamazdım . Tedaviye daha sıkı sarıldım. Sizlerinde katkısıyla hergün daha motive oluyorum. İnsanlar hastalıkları ile uğraşırken bir ilaç derdine düşmemeli.” demişti.

mustafa murat durukan
non hodgkin lenfoma
türkiye i̇laç ve tıbbi cihaz kurumu
Yorum (2)
dr.r.yilmaz
Geçmiş olsun hocam. Rabbim'den acil şifalar diliyorum
16
Cevapla
Ersoy Kandemir
Değerli meslektaşım,Allah’tan şifalar diliyor sizin için dua ediyorum.Haberi şimdi duydum,herhangi bir yardımımız olursa Kocaelideyim,bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir