Medimagazin logo

Kadın doktoru darp eden kadın, adli kontrolle serbest

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde diş ağrısı nedeniyle gittiği aile sağlık merkezinde kadın doktoru darbedip kaçan N.P. adlı kadın, polis tarafından yakalandı. N.P., mahkemece adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.
Kadın doktoru darp eden kadın, adli kontrolle serbest
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

TEKİRDAĞ-Hıdırağa Mahallesi Fidanlık Aile Sağlığı Merkezi'ne önceki gün diş ağrısı şikayetiyle giden N.P., iddiaya göre, kadın doktor E.O.'dan reçeteye antibiyotik yazmasını istedi. Doktor E.O. ise N.P.’ye ağrıyan dişi, uzman bir doktorun görmesi gerektiğini belirterek, kendisini ağız diş sağlığı merkezine sevk edeceğini söyledi. İstediği ilacın yazılmamasına öfkelenen N.P., doktorun masasındaki eşyaları dağıtıp, zarar verdi, ardından da doktoru darbetti. Daha sonra Aile Sağlık Merkezi'nden çıkıp, kaçtı.


Hasta, istediği ilacı yazmayan kadın doktoru darbetti ve kaçtı 


Doktor E.O. darp raporu alıp, N.P.'den şikayetçi oldu. Polis tarafından dün evinde yakalanan N.P., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. N.P., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

sağlıkta şiddet
tekirdağ
Yorum (2)
ömer hayyam
Bakın hastanın veya yakının ulaşabileceği yerde MAKAS duruyor... , kesici,delici alete bu zamanlarda hasta veya yakınının ulaşabilir olmaması gereklidir. Şahsen hastanın veya yakınının önüne ve ulaşabileceği mesafeye ben kalem dahi koymuyorum. Allah korumasaydı eğer,... bu histerik kadın masanın önünde bulunan makası bir eline, kalemi diğer eline alıp saldırsaydı yerlerde sadece kağıtlar olmazdı...
9
Cevapla
sağlıkta
Bu işin önü alınmaz artık....
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir