Medimagazin logo

Sağlık raporunda 'evlenemez' yazınca intihar etti

Samsun'da düğün hazırlığında olan genç kız nikah kıyılmadan önce aldığı sağlık raporunda evlenemeyeceğini öğrenmesi üzerine kendisini vurarak intihara kalkıştı
Kaynak: İHA
Sağlık raporunda 'evlenemez' yazınca intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SAMSUN  - Olay, Samsun'un Ayvacık ilçesinde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazar günü düğünün yapılacağı öğrenilen 22 yaşındaki Ü.Y. adlı genç kız, nikah kıyılmadan önce alınması gereken sağlık raporu için başvurduğu sağlık kuruluşundan hastalığından dolayı evlenemeyeceğini öğrendi.

Bunalıma giren genç kız tabancayla kendini sağ göğsünün altından vurarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Ü.Y., Ayvacık Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Ü.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

nikah
saglik raporu
ayvacik devlet hastanesi
samsun egitim ve arastirma hastanesi
Yorum (3)
Hasan Akdemir
Homoseksüellerin, animasyon kahramanlarının bile evlenebildiği dünyamızda nasıl bir hastalığı varmış da evlenmesine engelmiş ?
12
Cevapla
Dr ugur
Evlenmek için kanunî tek engel akıl hastalığıdır. Onun dışında evelnemeye mani başka hastalık yok. Bu haber eksik yada yanlış anlama var.
10
Cevapla
Mustafa
@dr ugur sifiliz ve veremi unutmussun
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir