Medimagazin logo

Bir hekim daha Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Kadın Hastalıkları Uzmanı Halil Yüce Kutun Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti
Bir hekim daha Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Tabipleri Birliği (TTB) bir doktorun daha Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. TTB’den yapılan açıklamaya göre Diyarbakır’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Halil Yücel Kutun Covid -19 nedeniyle hayatını kaybetti. 

TTB'den yapılan açıklamada, “Kutun’u Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, yakınlarına ve sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz” denildi.

 

 

 

 

 

dr. halil yucel kutun
koronavirus
Yorum (3)
ömer faruk atay
Çok beyefendi,mesleğinde iyi,sade,duru Türkçe'ye önem veren münevver bir insan idi.Allah Yücel Kutun ve vefat eden tüm hocalarımıza, meslekdaşlarımıza rahmet eylesin.
46
Cevapla
dr.emre
Bir günde iki KAYIP...TTB kendisine ulaşan bilgiyi paylaşıyor tamamına ulaşma şansı yok.Peki Sağlık Bakanlığı neden resmi açıklama yapmıyor bu güne kadar kaç sağlık çalışanı hastalandı kaçı hayatını kaybetti bilen yok çünkü resmi açıklama yok.Görev şehidi olan bu arkadaşlar en azından anılmayı hak etmiyor mu? Sayın bakan sosyal medayadada çok takip ediliyor kayıplarımızı fotoğrafları ile paylaşsa ansa iyi olmaz mı? Görev şehidi sayılmalıdırlar yetim ve öksüzleri bu haklardan faydalanmalıdır bunlar mutlaka olması gerekenler ama en azından günlük veriler kadar kıymeti olsun arkadaşlarımızın toplum görsün sağlık çalışanları nasıl fedakarca hayatlarını riske atarak çalışıyor.
8
Cevapla
bedrettin alyamaç
pırlanta gibi bir arkadaşımdı.Melek gibiydi hastalarına....canımız çok yandı çok....yeri cennet mekan olsun ...bizlerde uzatmaları oynuyoruz ALLAH RAHMET ETSİN YERİ CENNET OLSUN
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir