Medimagazin logo

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Covid-19 tedbirlerinin sıralandığı 'sahte belgeyi' paylaştı!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili alınan tüm tedbirlerin resmi kanallardan duyurulduğunu bildirdi.
Kaynak: Hürriyet
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Covid-19 tedbirlerinin sıralandığı 'sahte belgeyi' paylaştı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çataklı, Twitter hesabından, "sahte içerik" görselini paylaşarak vatandaşların kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmemesi gerektiğini belirtti.

İsmail Çataklı şu ifadeleri kullandı:

"Kovid-19 salgınıyla ilgili alınan tüm tedbirler bugüne kadar resmi kanallarla duyurulmuştur. Bundan sonraki süreçte de olası alınacak tedbirler yine resmi kanallar vasıtasıyla duyurulacaktır. Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar edilmemesi rica olunur."

kovid
ismail catakli
tedbirler
sahte icerik
Yorum (3)
ali
sahte belge düzenleyenin , yalan haber yapanın, iftira edenin, algı operasyonları yapanların canına okumadıkça arkası kesilmez, insan azgın bir yaratık dizginlemezsen asayişi huzur ve güven ortamını bozar, başka böyle bir yaratık yok yeryüzünde
4
Cevapla
bozeren
açık toplum olma yolunda kontrolsüz gelişme gösterdik. dolayısıyla, manipülasyona en açık ülkelerden biriyiz. sahtecilik de iyice yayılmış durumda. dolayısıyla; eğer devletin, milletin, memleketin,.. hatta iktidardakiler için iktidarın selameti için, lehte görünen veya aleyhteki her türlü yalan ve aldatmacı bilgileri üretenlerle ciddi mücadele edilmesi, yakalandığında bunların afişe edilip cezalandırılması gerekiyor. aksi takdirde işimiz bu kış da zor, sonraki kış da zor.. her zaman zor.
4
Cevapla
Hasan Akdemir
Hükümet, sürekli kendi lehine kullandığı bir durumu kötü niyetli birilerinin manüple etmesiyle tuşa gelmiş gözüküyor. A eczanesi arıyor "şöyle yapın " diyor, ondan sonra "şöyle " yaptığımız hastalar için B eczanesi arıyor " şöyle değil böyle olacak" diye düzeltme istiyor. Bu durum nerede yazıyor diye sorsak SGK böyle istiyor deniyor. SGK 'dan bir dönem sıkça faturamız kesiliyordu “ şu durumlar için x işlemi yapın “ , 3-5 ay sonra dediklerini yapıyorduk bu sefer yine kesilip “ şu durumlar için y işlemini yapın “. Hani önceden şöyle diyordunuz -ki hiç bir kanun ve yönetmelikte böyle bir önerme yoktu- şimdi niye böyle oluyor deyince, “ bizden önceki arkadaşın uygulamaları bizi bağlamaz “ diyerek aslında federasyona çoktan geçtiğimizi ve her bölge , hatta her şehirde ayrı uygulamaların olduğunu da belgelemiş oluyorlar. Bu nedenle birileri bir haber yaptığında gerçek mi yalan mı anlamanın da açıkçası şu şartlarda imkanı yok, çünkü genelde uygulamaların çoğunda resmi belge de yok.
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir