Medimagazin logo

Prof. Dr. İhsan Karadoğan, doğum gününde hayatını kaybetti

Prof. Dr. İhsan Karadoğan için Antalya'daki görev yaptığı hastanede tören düzenlendi
Prof. Dr. İhsan Karadoğan, doğum gününde hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Antalya'da kemik iliği ve kan kanseri hastalarının tedavisinde yaptığı başarılı çalışmalarıyla tanınan hematoloji uzmanı Prof. Dr. İhsan Karadoğan, doğum gününde kansere yenik düştü.

Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Karadoğan, tedavi gördüğü hastanede 57 yaşında hayatını kaybetti.

Karadoğan için, görev yaptığı Medstar Antalya Hastanesi önünde düzenlenen törene, ailesi ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Törende konuşan Memorial Sağlık Grubu Üst Yöneticisi Uğur Genç, Karadoğan'ın çok sevilen bir doktor olduğunu belirterek, "Pek çok insanın hayatına dokundu, onları kurtardı. Mekanının cennet olacağına inanıyorum." dedi.

Törende, Karadoğan'ın eşi Cavidan, annesi Gülşen ve yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Karadoğan'ın cenazesi, Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

prof. dr. ihsan karadogan
antalya
Yorum (1)
NRŞ
Okunuşu: "Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne)." (Bakara Suresi, 156) Anlamı: "Onlar; başlarına bir musibet gelince, Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz derler." (Bakara Suresi, 156) ÜLKEMİZDE GENEL OLARAK DOĞRU HAKİKAT OLANI ANLATAN YADA YAZAN BİR KİŞİ OLUNCA, OKUYAN DİNLEYEN FARKLI DÜNYA GÖRÜŞÜNDE İSE ,ÖNYARGI KAPLAMIŞ BENLİĞİN ESİRİ OLARAK KİŞİ ŞÖYLE HİSSİYATLARA KAPILIYOR: ŞUCU BUCU OLABİLECEĞİ KAFASINDA CANLANIYOR.VEYA BURDAN ASIL ANLAMINDAN YANİ GERÇEĞİ ANLATAN BİR SÖZDEKİ HAKİKATİ ARAYIP ALGILAMAKTAN ZİYADE BU YAZIYI YAZANIN NE OLDUĞU,NECİ OLDUĞU ARAYIŞI İÇİNE GİRİYOR İLK OLARAK.OYSA HER SÖZÜN BİR ANLAMI VAR.AYETİN HADİSİN ANLAMI ASLA TARTIŞILMAZ FAYDASIDA İNSANIN KENDİSİNEDİR.HAKİKATİN TAA KENDİSİ VEDE GERÇEK HATTA ATASÖZÜ VE DEYİMLERDE BİRER YAŞANILMIŞ ,YOĞURULMUŞ EMEKLER,DÜŞÜNCELER,BİRİKİMLER,TECRÜBELER SONRASI SÖYLENMİŞ HAKİKATİ ANLATAN SÖZLER AMA BİZ DİNLER DUYAR GEÇERİZ.ANLAYIP HAKİKAT NEDİR ÖĞRENİP GERÇEĞİ SORGULAYIP GÖREBİLSEK VE ONA GÖRE YAŞAMAYADA GAYRET EDEBİLSEK DÜNYA EMİN OLUN DAHA YAŞANILIR,ADİL,HUZURLU OLUR.AMA BİZ İLLEDE SLOGAN,İLLEDE İDEOLOJİK KALIPLAR İÇİNDE DÜNYAYA BAKIP KENDİ HALİMİZİ GÖREMEYİP YAŞADIĞIMIZI DOĞRU ZANNEDEREK,HERŞEYİ AŞMIŞ BİLEN ENTELLEKTÜEL ZANNI İLE KENDİ KAFAMIZDAKİLERLE YAŞAMAYI DÜNYADAN İBARET ZANNEDERİZ.
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir