Medimagazin logo

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: 31 Ağustos 2020 tarihinde okulları uzaktan eğitimle açıyoruz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "31 Ağustos 2020 tarihinde okulları uzaktan eğitimle açıyoruz." dedi.
Kaynak: AA
Milli Eğitim Bakanı Selçuk: 31 Ağustos 2020 tarihinde okulları uzaktan eğitimle açıyoruz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "31 Ağustos 2020 tarihinde okulları uzaktan eğitimle açıyoruz." dedi.

Selçuk, "21 Eylül'de Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda, aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime başlanacak." diye konuştu.

Bakan Selçuk, "Dileyen özel okullar 17 Ağustos itibarıyla uzaktan eğitim araçlarıyla eğitim faaliyetlerine başlayabilecek." ifadesini kullandı.

Selçuk, Kovid-19 tedbirleriyle başlayacak yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin, "Bakanlık olarak tüm süreç boyunca sahada ve okullarımızda olacağız." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Toplumun her bir bireyini salgınla mücadele kapsamında sorumluluk almaya davet ediyorum." çağrısında bulundu.

Bakan Selçuk, "Sınava giren öğrencilerimizle ilgili müfredat içeriği ve onlara yönelik yapılacak destek çalışmalarında planlamalar yapılıyor." ifadesini kullandı.

Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin, "Hangi yaş gruplarında öncelikli olarak başlayacağı hususunu bilim insanlarının tavsiyeleri doğrultusunda belirleyeceğiz." dedi.

Bakan Selçuk, "Seyreltilme sonucunda oluşabilecek açık, uzaktan eğitimle, canlı dersler, EBA TV vasıtasıyla giderilecek." diye konuştu.

ziya selcuk
milli egitim bakani
yuz yuze egitim
bilim kurulu
Yorum (3)
bozeren
bence açma işinde geç kalmayın hemen şimdiden açarsanız anca yetişir. hatta "okulum temiz" belgesi (ne demekse) alan okullar hemen açılsın, diğer okullar da o belgeyi alınca açılsınlar.
9
Cevapla
S akın
Okullar yarım dönem açılmayacak deseniz daha doğru olur. Biz de özel okullara verdiğimiz paranın yarısını alsak. Uzaktan eğitim işe yaramıyor. Çocuklarımıza bakacak yok diye özele verdik. Paramıza mı yanalım çocuklarımız ortada kaldı ona mı yanalum yoksa millet keyif yaparken sağlıkçı olarak nafile çabalarımıza mı yanalım.
8
Cevapla
hasan ekim
Özellikle yabancı dil ve Türkçe dersleri için EBA 'da geniş kapsamlı günün 12 saatini kapsayan dersler TRT ve özel televizyonlarda yayınlanırsa öğrenciler için yararlı olur. Fen lisesine giden kızımın bazı öğretmenleri çok güzel dersler ve sorular yüklüyor, kızım bundan çok yararlanıyor. Bunun tüm öğretmenler için mecbur hale getirebilirsek iyi olur. Nitekim, bazı özel okullar bu şekilde tüm dersleri öğrencilere anlatıyor. Zoom gibi programların yerlisi de olursa çok iyi olur. Allah devletimize güç versin.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir