Medimagazin logo

Döner sermayelerde tavandan ödeme tekrar geliyor

Pandemi sonrası 3 ay tavanadan ek ödeme sisteminin Eylül ayında tekrar getirilmesi planlanıyor
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Döner sermayelerde tavandan ödeme tekrar geliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor...

Daha önceki toplantılarımızda bu konuyla ilgili Maliye Bakanlığı ile çalışma olduğunu söylemiştim. Özellikle Kovidli hastalarla ilgili poliklinik, servis ve ilgili branş veya branş dışı sağlık çalışanları, hekimler olmak üzere ek ödemenin 1 Ağustos'tan itibaren 3 aylık bir zaman diliminde ödeneceğini buradan söylemek istiyorum.

Ayrıca Kovidli hasta grubuyla daha çok uğraşmayan hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımızla ilgili Ocak ayı esas alınarak ayrıca düzenleme yapılarak ek ödeme planlanıyor.

Aile hekimlerimizle ilgili olarak da gerçekten bu dönemde bütün hekim arkadaşlarımız gibi yoğun, özverili çalıştıklarını biliyoruz. Kovidli hastaların semptom takibi için sürekli devrede olmuş oldular. 1 Ağustos itibarıyla aile hekimleriyle ilgili olarak bir ek ödeme olacağını söylemek istiyorum. Bunun özellikle, sağlık çalışanlarımızın eforunun, gayretinin, özverisinin parayla ölçülemeyecek kadar çok çok önemli olduğunu iyi biliyoruz. İmkanlar ölçüsünde gayret ve çaba içinde çözüm getirildiğini bilsinler. İmkanlar ölçüsünde bu fedakarlığın karşılığını vermek noktasında gayret içerisinde olduğumuzu bilsinler. Bu noktadaki gayretlerinden ötürü de sayın Maliye Bakanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.


AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ


 

 

sondakika
ek ödeme
tavandan ek ödeme
Yorum (18)
Dr.Cevdett
DESENİZE YİNE SAĞLIK PERSONELİ BİRBİRİNE GİRECEK! Aşağıda mahalle bekçi maaşı var. 6 yıl tıp okumuş, 4-5 yıl ihtisas yapmış bir uzman doktor maaşı da bu kadar. Bırakın artık bu TAVANDAN DÖNER hikayesini. Bize kariyerimize yakışır emekliliğe yansıyan maaş verin. Neden vicdanlar kör, kulaklarınız bu kadar sağır??? Hizmet Yılı 2020 Yılı İkinci Yarısında Net Maaş Vergi Oranı %15 Vergi Oranı %20 1/4 25 ve üstü 4.808 TL 4.681 TL
130
Cevapla
Sanem Akarcan
Bu kez umarım üniversite hastanelerindeki tüm sağlık çalışanları ve sağlık bakanlığına bağlı hastanelerdeki doktor dışı sağlık personeli (temizlik personelleri ve sekreterler dahil) hakkını alabilir.
53
Cevapla
hulki mağfilmez
Hiç olmamasından iyidir. Maaşlara iyileştirme hayal oldu. Emekliliğe yönelik düzenleme hayal oldu. Tüm sağlıkçılara anlamlı dağıtım hayal oldu. Devlette kalıp ameliyat yapmak özellikli dahili branşlar özel yeteneklerin puanlandırılamama vb. emeklerin maddi kaybı oldu. Tekrar diyorum hiç döner alamamaktan iyidir ama pandemi hastanelerinin tüm çalışanları tavandan alsın.
53
Cevapla
Taner Düzel
10-11 yıl eğitim, bir sürü hasta stresi, başhekimlerin siyasi tavırları= 9 bin. Savcı, subay , genel müdür, danışman bizden fazla alıyor. Bir de kaliteli hizmet bekleniyor. Yorum yok.
90
Cevapla
dr ceyar dallas
sağlıkçılar madur edildikçe, sağlıkçıların mesleki anlamda hevesleri kırılıyor...bu da direk vatandaşa yansıyor!!!!bilmem anlatabildim mi???
56
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir