Medimagazin logo

Zatürre aşısı yok diye üç hemşireyi dövdüler!

Balıkesir Ayvalık 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde çalışan 3 hemşire, asm'de olmadığı halde zatürre aşısı olmak isteyen hasta ve yakınları tarafından saldırıya uğradı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Zatürre aşısı yok diye üç hemşireyi dövdüler!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BALIKESİR - Ayvalık 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde çalışan hemşireler, zatürre aşısı olmak isteyen ve 'sadece bebekler için aşı var' cevabını alan hasta ve yakınlarının saldırısına uğradı.

Aile Sağlığı Merkezine gelen hasta zatürre aşısı yaptırmak istediğini söyledi. Hemşireler Sağlık Bakanlığının yalnızca bebekler için zatürre aşısı gönderdiğini söyleyince hasta ve yakınları aşıyı yaptırma konusunda ısrarcı oldu. Bağırmaya ve hakaret etmeye başlayan hasta ve yakınları, tartıştıkları hemşirelere saldırdı.

3 HEMŞİRE YARALANDI

Öfkeli hasta yakınlarının saldırısına uğrayan hemşirelerden üçü yaralanırken, diğer çalışanlar da büyük korku yaşadı. Saldırı karşısında şoka giren hemşireler gözyaşlarını tutamadı.

SALDIRGANLAR KAÇTI

Aile Sağlığı Merkezinde terör estiren şehir magandaları, tehdit ve küfürlerine devam ederek olay yerinden kaçtı.

DEHŞET KAMERADA

Yaşanan saldırıyı bir twitter kullanıcısı sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde gözyaşlarına boğulan hemşireler ve yerlere damlayan kan lekeleri dikkat çekti.

balikesir
ayvalik 5 nolu aile sagligi merkezi
hemsireler
zaturre asisi
saldiri
Yorum (3)
Can K
Bu zatürre aşısı saçmalığına birisi dur demeyecek mi? Bu aşı zatürre aşısı değildir. Pnömokok aşısıdır. Bu ayrım önemli mi? Hem de çok öenmli. Tıp bilgisi olmayan vatandaş pnömokok aşısı ile covid olsa bile zatürrre olmayacağını zannediyor. Bunu çok sayıda hastadan bizzat duydum. Niye aşı yaptırmak istiyorsun dediğimde verilen cevap hep aynı. "Hocam zatürre aşısı yaptırınca korona ciğere inmezmiş, zatürre olmaz mışım." Aşı üreten firmaların keyfi yerinde ama olan sağlık personeline, bu aşıya gerçekten ihtiyacı olan splenektomili hastalara ve ülkemin ekonomisine oluyor.
12
Cevapla
Fatma Yirmibeş
Bir insan benzeri yaratık bir kamu kurumuna geliyor,istediği olmayınca çalışanları rehin alıyor,ardından bir kişiyi bıçakla yaralıyor ve yüce adaletimiz tarafından serbest bırakılıyor! İşin acı yanı artık herkes o kadar alışmış ki bu tarz haberlere benden başka hiç bir sağlıkçı yorum bile yapmıyor! (şu an için görünen bu) Sonra da sayın büyüklerimiz çıkıyor sağlıkta şiddet konusunda konuşunca mangalda kül bırakmıyor! Vah Türkiye'm vah...
19
Cevapla
doktor uğur
televizyonda popülerlik adına çıkıp kpa aşısı yaptırın diye konuşan meslek mensubu kişiler bu sizin ve sizi televizyonda konuşturan sağlık bakanlığının suçu.aşı mı var bebekleri bile aşılayamıyoruz.aşının yapılma kriterleri var yetişkinlerde aksi durumda yaaptığım aşıyı bana vermeyen bir bakanlık var.önüme gelene aşı yapsam ben bebeklere ne yapacağım hava mı ki dolap boş aşı dolabı boş.stok yok.yeter artık ağzı olan konuşmasın.biz de yalancı muamelesi gçrmekten sıkıldık.sahyı bilmiyorsan oturduğun yerden konuşma
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir