Medimagazin logo

Bir başhekim daha koronavirüse yakalandı

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik korona virüse yakalandı.
Bir başhekim daha koronavirüse yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye'de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs salgını, sağlık çalışanlarını da olumsuz etkiliyor. Van'da pandemi süresince aralıksız mücadele veren isimlerden olan Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik de korona virüse yakalandı.

Başhekim Çelik'in koronavirüse yakalandığını eşi Şehnaz Nigar Çelik duyurdu. Şu an evinde olan Başhekim Çelik'in hastalığı hafif geçirdiği belirtildi.

doc. dr. sebahattin celik
koronavirus
Yorum (1)
Osman D
Değerli arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. İdari veya bürokratik görevde olanlar, siyasetçiler, maalesef "hayır" kelimesini sözlüklerinden çıkarıyorlar. Virüse karşı yeterli önlemi almadan, kendilerini ziyarete gelenleri çokça kabul ediyorlar, davetlere ve cenazelere katılıyorlar. Zaten insanımızda "yahu bu virüs zamanında makam ziyareti olmaz, riskli olur" gibi bir düşünce de yok. Anlayışsızlık had safhada. Sonuç ise malum. İnsan üzülüyor. Buradan yönetici, bürokrat ve siyasetçi arkadaşlara sesleniyorum. Sağlığınız söz konusu olunca "hayır" demeyi öğrenin. Ziyaretleri kısa tutun ve mümkün olduğunca kabul etmeyin. Davet ve cenazelere katılmak yerine sevinç ve üzüntüleri telefonla paylaşın. Artık, görüntülü görüşme de dahil birçok imkan var. Onları kullanın. Sağlığınızı ve ailenizi tehlikeye atmayın lütfen.
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir