Medimagazin logo

Kardiyoloji uzmanı koronavirüsten hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde özel bir hastanede görev yapan ve korona virüse yakalanması sonrası tedavi altına alınan Uzm. Dr. Aydın Ünsal 20 gündür süren yaşam savaşını kaybetti.
Kardiyoloji uzmanı koronavirüsten hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KOCAELİ-Edinilen bilgiye göre Gölcük ilçesinde bulunan özel bir hastanede kardiyoloji ve iç hastalıkları uzmanı olarak görev yapan 63 yaşındaki Dr. Aydın Ünsal, yakalandığı korona virüs sonrasında hayatını kaybetti.

Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrasında tedavi altına alınan Ünsal, 20 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden Ünsal'ın yarın görev yaptığı hastanede pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenecek törenin ardından, Gölcük Değirmendere'de defnedileceği öğrenildi.

koronavirüs
hayatını kaybeden doktorlar
dr. aydin unsal
y
Yorum (3)
yasemin
Allah rahmet eylesin. Tüm Kocaelinin sevdiği iyi bir hekim iyi bir insandı. Hastaneye en erken gelip en geç çıkan meslektaşımızdı. Haftasonunda bayram tatillerinde bile hastalarını hiç yalnız bırakmazdı. İnsan üstü bir güçle çalışırdı.... Seni çok özleyeceğiz Aydın Hocam.....
53
Cevapla
ömer faruk atay
Çok üzüldük.Allah rahmet eylesin.Ailesinin ve meslekdaşlarının başı sağolsun.Covid 19 aşısını sabırsızlıkla bekliyoruz.Ama öncelikle korunma gelir.Bu tüm hastalıklar için de geçerlidir..Türk halkı lutfen maskeyi doğru kullansın,sosyal mesafeye uysun ve temizlik kurallarını ihmal etmesin.Tüm hekim ve sağlık çalışanlarımız Türk Milleti'nin öz varlıklarıdır. Lutfen biz sizleri düşünüyoruz,sizler de bizleri ve etrafınızı düşünüün.İzolasyonda olan temaslılar ve belirti vermeyen positif hastalar lutfen dışarıya çıkmasınlar.Maske çene altında gezilmez.Burnu açıp ağzı örtmek yetmez.Zaten bu tür virüsler başlıca burundan vücudumuza girerle.Maske burun ve ağzı tam kapamalı ve çıkarıp takarken iplerinden tutulmalıdır.Ön yüz bulaşlı kabul edilip buraya el vurmamalıdır.Maskeyi günde iki bazan üç kez değiştirmek icab eder.Vefat eden tüm hekim ve diğer sağlık personelinin aziz ruhları şad olsun.
6
Cevapla
ömer faruk atay
Aşı da bir korunma vasıtasıdır tabii amma maske mesafe ve kişisel temizlik kuralları gibi doğrudan bulaşdan korunma ilk planda gelir.Ben sokağa çıkarsam kalabalık yerlere hiç girmiyorum.Maskemi hiç çıkarmıyorum hatta ellemiyorum.Burnumu maskenin telini kullanarak sımsıkı kapatıyorum.Unutmayalım grip virüsü de tüberküloz basili de vücudumuza ağız ve burundan giriyorlar.Özellikle gençler maskeye çok çok dikkat etsinler tüberküloz aşısı olmamışlarsa olsunlar.Bu şekilde mekanik ve bağışıksal korunmayı ihmal etmesinler.Elleri su ve sabunla 20-30 saniye yıkamak ise birçok hastalığın bulaşmasını önlemekde başı çeken bir öneme sahipdir.Bunu da medimagazini merak edip açan tıp dışı kimseler için özellikle yazdım..
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir