Medimagazin logo

Konya- Ankara yolunda acı kaza: Profesör hayatını kaybetti, kızı yaralandı

Konya'da, kontrolünden çıkarak, bariyere çarpıp, demire saplanan otomobilde yaşamını yitiren, Ankara'da hastanede görevli Prof. Dr. Kadir Okhan Akın'ın (52) cenazesi, ailesine teslim edildi. Kazada yaralanan kızı Yelin Su Akın (15) da tedavisinin ardından taburcu edildi.
Kaynak: DHA
Konya- Ankara yolunda acı kaza: Profesör hayatını kaybetti, kızı yaralandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kaza, dün akşam Konya- Ankara yolu Altınekin kavşağı yakınında meydana geldi.

Ankara'daki özel hastanede görevli Prof. Dr. Kadir Okhan Akın yönetimindeki 06 ZCP 27 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, bariyere çarpıp, demire saplandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Akın'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Akın'ın cansız bedeni, otopsi için Konya Şehir Hastanesine götürüldü. Yaralanan kızı Yelin Su Akın ise yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yelin Su, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Otopsi işlemleri tamamlanan Prof. Dr. Kadir Okhan Akın'ın cenazesi, Ankara'dan gelen ailesine teslim edildi. 

prof. dr. kadir okhan akin
otopsi
Yorum (8)
Mehmet Durmuş
Koskoca profesör.. baktığım kadarı ile hastane genel müdürü..hayatının en tatlı yaşında.. İnsanoğlu bir var bir yok bu dünyada.. yaşarken başkalarını ezen dalga geçen alay eden.. arkasından konuşan kuyusunu kazan.. başkasının üstüne basarak yükselen.. içten pazarlıklı kişiler olmamak lazım.. merhumu çok tanımıyorum ama eminim ki yardımsever adaletli içten biriydi simasından belli.. Allah taksiratını affetsin.. sevenlerine sabır versin.
33
Cevapla
Dr
Çok hak yedi. Hakkımı helal etmiyorum.
5
Cevapla
Hasan Akdemir
İlk defa bir doktor cenazesinin arkasından böyle ilginç yorum görüyorum. Ölen zaten hesap vermeye giderken, manevi değerlerimize aykırı bir şekilde kalanları üzecek- kinlendirecek yazılar yazmak bir yana, bunların yayınlanmasına müsaade etmek ne kadar doğru.
45
Cevapla
Mirza bayındır
Allah kimseyi ölü birinin arkasından konuşacak kadar alçaklaştırmasın. Sıkıntın varsa muhatabın hayattayken çıkar karşısına söylersin, ölü birinin arkasından konuşmak bizim kültürümüzde en hafif ifadeyle ahlaksızlıktır.
8
Cevapla
A
Doktor rumuzlu meslektaşım, Çok etik dışı bir yorum yazmışsın. Madem böyle bir cüreti gösterdin, o zaman buraya kendi ismini yazacak cesareti de gösterseydin! Sonuçta ölmüş kardeşim, ölüp gitmiş. Zaten hesabini verecek; nasıl bir kin varmış sende ; buraya bunları yazıp ölmüş gitmiş adama bir de itibar suikastı yapıyorsun. Medimagazin editörleri; bu insanlık dışı yorumu yayinladığınız için sizi de esefle kınıyorum
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir