Medimagazin logo

Eşiyle aynı hastanede çalışan güvenlik görevlisi önce hemşire olan eşini öldürdü, sonra intihar etti

Trabzon'un Çaykara ilçesinde aynı hastanede görevli özel güvenlik görevlisi Kamil İkinci (35) ile hemşire eşi Zeynep İkinci, evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Kamil İkinci’nin, 10 aylık eşini öldürdükten sonra intihar ettiği bilgisine ulaşıldı
Kaynak: İHA
Eşiyle aynı hastanede çalışan güvenlik görevlisi önce hemşire olan eşini öldürdü, sonra intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bu sabah evlerinde ölü olarak bulunan genç çiftin ölümünde, Kamil İkinci'nin 7 ay önce evlendiği eşi ile evlerinde tartıştıktan sonra önce silahla eşini öldürdüğü ardından da intihar ettiği belirlendi.


Eşi tarafından öldürülen Zeynep hemşirenin babası, kızıyla son görüşmelerini anlattı


Çaykara ilçesinin Hurmalık mahallesi Kamil ve Zeynep İkinci çifti bugün çalıştıkları Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesindeki işlerine gitmeyince arkadaşları ikisini de telefonla aradı. Telefonları çalıp açan olmayınca 35 yaşındaki güvenlikçi Kâmil İkinci ve aynı hastanede hemşire olarak çalışan 32 yaşındaki eşi Zeynep İkinci'nin yakınlarına haber verildi.

Yakınları ve iş arkadaşları evlerine gidip içeri giremeyince polis ekipleri çağrılarak çilingir yardımı ile evlerine girildi.

Eve giren polis ekipleri ve yakınları genç çiftin silahla vurulmuş şekilde yerde cansız bedenleri ile karşılaştı.

Evde boğuşma izlerine de rastlanırken, Kamil İkinci'nin evde eşi ile tartıştıktan sonra elindeki silahla önce eşini vurarak öldürdüğü ardından da intihar ettiği belirlendi.

Genç çiftin 7 ay önce evlendiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

kamil ve zeynep ikinci
adli tip kurumu
otopsi
hemsire
Yorum (5)
ali
heber gerçekten çok üzücü, umarız bu tür acılar ne sağlık camiasında ne de toplumda bir daha yaşanmasın. dikkat ettim sn editör seçtiğiniz haberlerin ruh sağlığı üzerinde bıraktığı tesiri test ettim. ana sayfanızdaki 20 haberden 15'i olumsuz , 3 tanesi nötr ve sadece 2 tanesi olumlu.
9
Cevapla
Ela
Güvenlikçiyle evlenirsen sonun bu olur. Çoğu tipi bile olmayan neslektaşın doktorlarla evleniyor
2
Cevapla
Doktor
Antalya’da yaşayan doktor Y.. , eşi G. tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Bu haber ile bir doktorun da öldürebildiği gözüküyor. Sorun güvenlikçi doktor yada işçi olmakla alakası yok ebe hanım sorun bu ülkede ki insanların psikolojisinin bozukluğu.
5
Cevapla
Doktorlar ilah değil
Genelde eğitim seviyesi arttıkça şiddet azalıyo kaçtane ve eşini vuran doktor var. O adamı deli dolu olduğu karısını vuracağıda her halinden belli. Ama özellikle silah taşınan mesleklerde güvenlik polis asker vs. Kafaya estimi eşini vuruyo çok var örneği. Helefde güvenlikçi kompleksiyle uğraşılmaz erkek bir adım önde olmalı kadından bu benim düşüncem
0
Cevapla
ögg
@ela sizde ki bu kibir ne acaba hemşire ve hemşire mi evlenir ona bakarsan doktor hemşire ile evleniyor sizi gören diyecek sanki başhekim ben olsam hemşire ile asla evlenmem güvenlik görevlisi olsam da siz önce kendinize bakın
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir