Medimagazin logo

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Aslan koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetti

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğünde görev yapan şube müdürü ve Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan (55) COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Aslan'ın Memur-Sen Genel Merkez Binası önünden kaldırılan cenazesi memleketi Diyarbakır'a gönderildi
Kaynak: Sözcü
Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Aslan koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak çalışan, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan’ın bir süredir Ankara’da COVID-19 nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Bugün Memur-Sen Genel Merkez Binası önünden kaldırılan Aslan’ın cenazesi, defin için Diyarbakır’ın Hani ilçesindeki Gürbüz köyüne gönderildi.

Sağlık-Sen’in mesajında, “Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız, aziz ağabeyimiz Abdülaziz Aslan hakkın rahmetine kavuştu. Merhum Başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun” denildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Abdülaziz Aslan, 55 yaşındaydı.

2 GÜNDE 3 SAĞLIK ÇALIŞANI

Türk Tabipleri Birliği, 2 günde 3 sağlık çalışanının COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Abdülaziz Aslan’ın yanı sıra Tokat Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personeli Güven Erarslanlar ve Antalya’da çalışan iş yeri hekimi Dr. Rıza Uğur Keçecioğlu’nun COVID-19 nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

diyarbakir halk sagligi mudurlugu
covid-19
saglik calisani
Yorum (1)
Ömer Faruk Atay
Çok üzgünüm.Kalbimiz adeta yangın yerine matem evine döndü.Ölen meslekdaş ve arkadaşlarımızın acısını ölene dek yüreğimde taşıyacağım.Dikkatinizi çekerim hiç bir epidemi veya pandemi de bu kadar çok sağlık mensubu ölmemişdi.Artık bu salgın bitmelidir.Yoksa hastalıkdan ölmesek kahrımızdan acımızdan öleceğiz.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir