Medimagazin logo

Sağlık çalışanlarının Yılmaz Özdil'e aşı tepkisi

Ünlü gazeteci ve yazar Yılmaz Özdil'in sağlık personelleri hakkında sarf ettiği sözler sosyal medyada gündem oldu. Yılmaz, "Sağlıkçılar, hem Fahrettin Koca'ya hem İl Sağlık Müdürlüğüne göstermek için hepsi kolları sıvadı, sosyal medyaya koydular. Niye koyuyorlar? İl Sağlık Müdürü görsün diye. Aşı nerede?" diye konuştu
Sağlık çalışanlarının Yılmaz Özdil'e aşı tepkisi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ünlü gazeteci ve yazar Yılmaz Özdil'in katıldığı bir canlı yayında yaptığı konuşma gündeme oturdu. Sağlık çalışanlarının aşılanması ve aşılama sürecini hedef alan sözleriyle eleştirilerin merkezi olan Özdil, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sağlıkçılar, hem Fahrettin Koca'ya hem İl Sağlık Müdürlüğüne göstermek için hepsi kolları sıvadı, sosyal medyaya koydular. Niye koyuyorlar? İl Sağlık Müdürü görsün diye. Aşı nerede?"

Özdil'in sözleri üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Twitter üzerinde #YılmazÖzdilÖzürDile hastagi ile TT oldu. İşte o tepkilerden bazıları...

yilmaz ozdil
fahrettin koca
il saglik mudurlugu
#yilmazozdilozurdile
Yorum (6)
Hasan Akdemir
" Toğtorlarla imamların gözünü toprak doyurur " diye Anadolu'nun bazı yerlerinde söylem olması, böyle adamlara bu şekilde konuşmak için dayanak olsa gerek.
4
Cevapla
bir vatandaş
Sağlıkçı sevenleri üzülmüş olmalı.
0
Cevapla
Kadir Çolak
Hayatın anlamını idrak edince bu kişilerin düşünce yapısının yavanlığı ve hakikatten bihaber kör zihniyetin,kısır döngüler içinde kıvranan hallerini net olarak gözlemliyor insan.Ne diyelim Rabbim hidayet nasip eylesin herkeze.
1
Cevapla
İnsan
Hayatın anlamını idrak edince bu kişilerin düşünce yapısının yavanlığı ve hakikatten bihaber kör zihniyetin,kısır döngüler içinde kıvranan hallerini net olarak gözlemliyor insan.Hayatinda doğru olan millete hayra vesile bir tek yönün, özelliğin varmı ? İdeolojik tarafı tabanda tutma söylemleri ile bu halini meslek edinerek para kazanma dışında ne meziyetin, faydan var ?Ne diyelim Rabbim hidayet nasip eylesin herkeze.
5
Cevapla
Garip
Bir söz okudum anlamlı buldum,paylaşmak istedim.Kimin ne olduğu bellide ,kimin ne olacağı belli değil.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir