Medimagazin logo

Fahrettin Koca'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Bilim Kurulu tepkisi: Saygılı olun!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün grup toplantısında Bilim Kurulu ile ilgili yaptığı "Ne dediklei belli değil" açıklamasına sert çıktı
Fahrettin Koca'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Bilim Kurulu tepkisi: Saygılı olun!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün grup toplantısında bilim Kurulu ile ilgili yaptığı açıklamaya sert cevap verdi. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Başından beri salgınla mücadeleyi siyasetten ayırdık. Bilim Kurulumuzun salgın boyunca verdiği emeği görmezden gelerek saldırgan bir üslupla bilim insanlarımıza hakaret edilmesini asla kabul etmeyiz. Bilim Kurulu siyasi rant malzemesi değildir. Saygılı olun.

 

Kılıçdaroğlu ne söylemişti?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele konusunda değerlendirmelerde bulunurken Bilim Kurulu'nu eleştirdi.Kılıçdaroğlu'nun Bilim Kurulu hakkındaki açıklamaları şöyle:

Bir de Bilim Kurulu var. Ne dedikleri, söyledikleri belli değil. 4 Nisan itibariyle ABD'yi geçtik vaka sayısında. Dün 193 kişi hayatını kaybetti. Nasıl yönetiliyor bu ülke? Bilim Kurulu hikaye tamamen. Hiçbirisinin bilim ile ilgisi yoktur. Bilim Kurulu dediğin senin dediğin kurallara iktidar uymazsa, izzeti ikbal ile çekileceksin oradan. Tam tersi oluyor. Bilim Kurulu ayrı havada, Sağlık Bakanı ayrı telden çalıyor. Allah aşkına kendinize Bilim Kurulu demeyin ya, bilime ayıp. Saray ise kaç kişi ölürse ölsün diyor. Bu mudur devleti adalet ile yönetmek?

saglik bakan
Yorum (7)
Ahmet
Ee Kılıçdaroğlu yanlış mı söylemiş şimdi. Hayır. Taşı tamda gediğine koymuş...
25
Cevapla
Kerem can
Aşı yok nerde bu aşılar kim getirecek bu aşıları diye bas bas bağırıyordu. Kendisine yapılan iki doz aşıyı ne zannediyordu acaba. Sayın bakan da ciddiye alıp cevap vermiş ya ne diyelim.
7
Cevapla
hkn
BİZİM BAKAN EFENDİ DOĞRULARI DUYUNCA RAHATSIZ OLUYOR GALİBA..
21
Cevapla
Veli
emeklere saygı gerek, şükran gerek, hiç değilse sessiz kalınabilir, ama böylesi çok yazık
4
Cevapla
Hasan Akdemir
Yeni nesiller için söylüyorum : bir gün bizim de inşallah sayın Putin, Merkel, Xi Jinping gibi konuşma adabını bilen siyasetçilerimiz olur. Rahmetli Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel'in seviyeli konuşmalarıyla kıyaslanınca, şimdi itidali elden bırakmış, bugün tükürdüklerini yarın yalayacakları toplumun çoğu kesimince bilinen liderler ekranları işgal ediyor ve bundan kastım sadece sayın Kılıçdaroğlu değil. Dipnot: yabancı liderleri politikalarını beğendiğimden dolayı değil, sadece konuşma üsluplarından dolayı örnek verdim.
40
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir