Medimagazin logo

Konseri iptal edilen Yıldız Tilbe'den aşı olduğu iddialarına yanıt

Aşı olmayı reddettiği için konseri iptal edilen Yıldız Tilbe'nin bu durum üzerine aşı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Tilbe, iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
Konseri iptal edilen Yıldız Tilbe'den aşı olduğu iddialarına yanıt
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Aşı olmayacağını, PCR testi yaptırmayacağını söyleyen Yıldız Tilbe, "Gerekirse konserlerimi de iptal ederim" demiş, ardından Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan konseri iptal edilmişti.

""Korumayan aşıyı niye olayım? Ölürsem ölürüm, kalırsam yine öleceğim bir gün" diyen Tilbe hakkında seyahat kısıtlamaları ve konserlere gidememesi nedeniyle ilk doz aşısını yaptırdığı haberleri çıktı.

Aşı yaptırdığına ilişkin iddiaları yalanlayan Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından "olmadım aşı maşı, olmayacağım" dedi. Sanatçı ayrıca:

"Aşı karşıtı değilim ,isteyen istediğini yapsın herkes kendinden sorumlu bu konuda konuşmak istemiyorum artık bıktım. Ben kendime vurdurmam , kimseye de karışmam" ifadelerini kullandı.

 


Aşı olmayı reddeden Yıldız Tilbe'nin konseri iptal edildi


 

yıldız tilbe
aşı
pcr testi
konser
aşı karşıtı
Yorum (1)
Hasan Akdemir
41 yaşındaki tosun gibi sağlık memurumuz koronadan öldü. Kendi hastalarımdan koronadan ölenler oldu. Hâlâ millet korona yokmuş ya da önemsizmiş gibi davranınca aklıma soğuk savaş yıllarında : " AIDS/HIV yok. Amerikan erkeklerini kısırlaştırmak için bu proje yürütülüyor " diye KGB' nin Amerika'da yaptığı tesbit edilen propaganda kampanyası geliyor. Bizdeki kampanyanın arkasında kimler var , katılanlara ne gibi maddi yardımlar yapılıyor açıklanırsa herkes nerede duracağını daha iyi bilir.
18
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir