Medimagazin logo

Milletvekili hastane denetledi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit İlçesi'nde Devlet Hastanesi'ne şok baskın yaptı
Milletvekili hastane denetledi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit İlçesi'nde Devlet Hastanesi'ne şok baskın yaptı.

Hastaları tek tek ziyaret ederek acil şifalar dileyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Aydınlıoğlu, hastanede mide filmi çekilmediğini öğrenince kızdı. Aydınlıoğlu, Başhekim Ahmet Güzeliş'e en kısa sürede bu cihazın alınması için talimat verdi.

Başhekim Güzeliş ve Hastane Müdürü Levent Göksu'dan hastanenin acil meseleleri hakkında brifing alan Aydınlıoğlu, hastaneye acil olarak dahiliye, göğüs, genel cerrahi, çocuk ve radyoloji dalında uzman doktor ile 2 diş teknisyeni tayin edilmesi için Sağlık Bakanlığı nezdinde görüşeceğini bildirdi.

Aydınloğlu, ocak ayında müteahhitten teslim alınacak yeni hastanede de incelemelerde bulundu. Hastanenin bir an önce eksikliklerinin giderilerek hastaların çok iyi şartlarda bakılması gerektiğini bildiren Aydınlıoğlu, buraya da anestezi, ameliyat masası, tavan lambaları ve röntgen cihazı alınması için de destek vereceğini söyledi.


Tomografi cihazının da kısa sürede hizmete girmesini isteyen Aydınlıoğlu, Sağlık Bakanlığı'nın sevklerin ortadan kaldırılmasını istediğini, özel hastanelerde verilen aynı hizmetin devlet hastanelerinde de verilmesi için personelin çok çalışması gerektiğini sözlerine ekledi.


İHA
milletvekili
hastane
denetledi
Yorum (2)
Hasan Ekim
Malesef Kalp damar cerrahisi, beyin cerrahisi ve acil ana bilim dallarında asistan bulmakta sıkıntılar mevcut. TUS sınavında barajın kaldırılması veya bu ana bilim dallarının diğer fakültelerde olduğu gibi asistanlarını ana bilim dalının yaptığı sınavlarla almaları sorunun çözümünde yardımcı olacaktır. Umarım bu konuda mevzuat sorunlar çok artmadan düzenlenir. Neredeyse günün 24 saatini hastanede geçiren bir araştırma görevlisine hiç olmazsa aile hekiminin maaşının yarısını ödemek gereklidir.Ayrıca, mesai dışı çalışmaya AB ülkelerindeki gibi neredeyse maaştan fazla bir ödeme yapılmalıdır.
1
Cevapla
Mesut Akan
Oldu hocam.Başka emriniz. Eski sisteme dönelim. Ne güzel. sistanın kafasını ezelim. Kaçınca da yükü taşıyacak başka e...ler arayalım. Odamızın paspasını yapan elemana asistandan daha fazla değer verip vermediğimizi sorgulamayalım. Adı asistan olan birilerine niye " araştırma görevlisi" diyorsunuz ki ? Neyi araştırıyorlar asistanlar ?Hamal gibi çalışıyorlar sadece . Araştırmaya vakitleri kalmıyorki angaryadan. Bir de sınavını beylerimiz kendileri yapsınlar ki emmoğlularını , teyzoğlularını , alamadıkları için içlerinde dert olan düşük IQ lü yakınlarını alsınlar içeriye. Oooldu hocam .emriniz olur! inanılır gibi değil. Adam yerine koymadıkları asistanın yerine yükü kaldıracak başkalarını bulamadıklarını ne güzel anlatmışlar. Biraz saygı lütfen.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir