Medimagazin logo

Trabzon Numune de eğitim hastanesi oldu

Trabzon Numune Hastanesi'nin ismi Sağlık Bakanlığı tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirildi
Trabzon Numune de eğitim hastanesi oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Trabzon Numune Hastanesi'nin ismi Sağlık Bakanlığı tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirildi.


Bir süredir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne dönüştürülmesi düşünülen Trabzon Numune Hastanesi'nin, Sağlık Bakanlığı tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmasına karar verildi. Hastanenin başhekimliğine ise aynı hastanede 78 aydır görev yapan Endokrinoloji Uzmanı Doç. Dr. Ekrem Algün getirildi. Dr. Mustafa Aydoğdu'nun 1 ay önce emekliye ayrılması nedeniyle başhekimliğe Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Kibar Çebi vekalet ediyordu.


İHA
trabzon
numune
de
eğitim
hastanesi
oldu
Yorum (14)
leyla sütçü
Muayene için gelen ve belki sevgilisinden yeni ayrılmış -sadece morali bozuk- bir ergen hakkında davranış bzk tanısı koyup üstüne antidepresan vermek hangi akla ve bilimsel alana sığmaktadır? bir de o müthiş tıbbi tavsiyeler yok mu! takma kafana, ince ruhlusun ondan oluyor... Psikiyatristlerin çoğu zaman üfürükçülerden farkı kalıyor mu ki, bilimsel bir alanda çalışan, senelerce psikoloji çalışmış psikologlarla karıştırılmaktan böylesine muzdaripler? Bu ülkede ruh sağlığı alanında tedavi görmeye çalışanların Allah yardımcısı olsun.
0
Cevapla
dr37
leyla hanım, peki bu yorumunuzu aldığınız hangi eğitimle yapıyorsunuz? 6 yıl tıp fakültesi üzerine TUS kazanıp ,5-6 sene uzmanlık eğitimi almış bir hekimi eleştirmek bayağı kolay heralde. bence siz sizden istenileni hakkıyla yapın,TIBBİ eleştiriyi biz HEKİMLER kendi içimizde yaparız...
0
Cevapla
ali mehmet
En kötü cahillik budur işte...Çok şey bildiğini sanıp çok konuşan hemşirehanım, bir hekim hakkında, tıbbi eleştiri yapabilmek için önce tıp fakültesi okuyup geliniz sonra konuşmaya az da olsa hakkınız olur...
0
Cevapla
uzman
Memlekette normal adam kaldımı acaba? her taraf psikopatlarla dolu. toplumumuz niçin bu hale geldi? sosyologları unutmamak lazım.
0
Cevapla
ST
Bambaşka bir branşta bile olsam psikiyatrinin kapsamını ve yaptıklarını biliyor ve saygı duyuyorum. Ancak bu, benim bu ülkede SGK anlaşmalı hekimliğin geldiği noktayı ve psikiyatristlerin bu konudaki pozisyonunu sorgulamamı engellemiyor. Her biri aslında en az 1 saat sorgu, değerlendirme ve sık kontrol gerektiren hastaları 5-6 dakikada tamamlayıp sıradaki öbür hastaya geçmeyi ben hiçbir branş için hekimlik olarak görmüyorum, psikiyatristlik olarak hiç göremiyorum. Hasta, kendisinin yüzüne bile bak(a)mayan, dinle(ye)meyen bir psikiyatristin yazacağı ilaçtan göreceği faydadan çok daha fazlasını emin olun ki üfürükçüden yatırdan görür. Bunu hiç abartmıyorum ve inanarak söylüyorum.. Ama yanlış anlaşılmak da istemiyorum; sözlerim psikiyatristlere veya psikiyatri bilimine değil, onları, daha doğrusu tüm hekimleri böyle çalıştıran SGK düzenine ve kendisini hekimlerin bu düzen dışındaki alternatiflerini budamaya adamış Sağlık Bakanlığı'na..
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir