Medimagazin logo

Samsun'a Hemodiyaliz ve Onkoloji Merkezi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi tarafından kurulan Hemodiyaliz ve Onkoloji Merkezi, Cuma günü hizmete girecek
Samsun'a Hemodiyaliz ve Onkoloji Merkezi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi tarafından kurulan Hemodiyaliz ve Onkoloji Merkezi, Cuma günü hizmete girecek.


İstiklal Caddesi Öğretmenevi yanında 6 katlı bir binada hizmet vermeye hazırlanan Hemodiyaliz ve Onkoloji Merkezi'nde son teknoloji cihazların kullanılacağı bildirildi. İçinde hemodiyaliz ve kemoterapi üniteleri, nefroloji polikliniği, böbrek nakline hazırlık polikliniği, hipertansiyon polikliniği bulunan merkezde, kemoterapi ünitesinde 10 ve hemodiyaliz ünitesinde ise 15 hastaya aynı anda bakılabileceği öğrenildi. Ambulans hizmeti de verecek olan merkezde, hastaların evlerinden alınıp tedavi edildikten sonra tekrar evlerine götürüleceği ifade edildi.


Orta Karadeniz Bölgesi'nde hemodiyaliz hekim ve hemşirelerini eğiten tek merkez konumunda olan Hemodiyaliz ve Onkoloji Merkezi'nin Cuma günü hizmete gireceği kaydedildi.

İHA
samsun'a
hemodiyaliz
ve
onkoloji
merkezi
Yorum (4)
erdal biber
Sayın Hocam ELLERİNİZE SAĞLIK Yerden göğe kadar haklısınız Aynı şeyleri yaşıyoruz. Sabırla kendimizi, personeli eğitmemiz ve israf etmememiz gerek. En büyük zenginlik kanaattie. Bitmez tükenmez bir hazine..
0
Cevapla
tuncer tuğ
Değerli hocam'ızın ülkemiz için çok önemli olan ve hayatın ve devlet sistemimizin krumsal bazda her alanını ilgilendiren gerçek bir vatanseverlik örneği olarak bu çok ince hassasiyeti için takdir ve teşekkürlerimizi arz ediyorum. saygılarımla.
0
Cevapla
engnksgn
Hocam yerden göğe kadar haklısınız. hoyratça israf eden kim varsa uyarıda bulunması gerekmektedir. Doktorun haberi olmadan malzemenin açılmaması ve kontrollü olması şarttır. Bir özel hastanede 1 cm ipliğin nasıl hesabı soruluyorsa kamuda da sorulmalıdır. Bana bu hassasiyeti veren Çukurova üniveristesindeki hocalarıma minnettarım ve teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla
0
Cevapla
hb
cihat hocam gazlı bez yerine tüm jinekologların ortak derdi muayenehaneler için neler yaptı derneğiniz. avrupa ülkelerindekinden binlerce misli makam aracı var ülkemizde mesela, bunların yanında gazlı bez, 3-5 sütür devede kulak kılı kalır. duyarlılık iyidir, ama hayati önemli konulara öncelikli duyarlılık daha da iyidir. biz yine kongrelerinize geliriz, dinler, aydınlanır, tazeleriz bilgilerimizi ve bedenimizi!!! sonunda da ajda'yı izler, köle gibi çalışmaya mecbur olduğumuz devlet hastanelerine geri döneriz. ha ortalık kimlere kaldı, kimler avuçlarını ovuşturuyor sizler daha iyi biliyorsunuz. artık elimizi sütüre, baticona sürmeyeceğimiz günler de yakındır sanırım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir