Medimagazin logo

Balıkesir'de hastanelere şok baskın

Balıkesir'in Edremit ve Burhaniye İlçe Devlet Hastaneleri'ne polis tarafından baskın düzenlendi. Operasyonda, Satın Alma Komisyonu'nda bulunan 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi
Balıkesir'de hastanelere şok baskın
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Balıkesir'in Edremit ve Burhaniye İlçe Devlet Hastaneleri'ne polis tarafından baskın düzenlendi. Operasyonda, Satın Alma Komisyonu'nda bulunan 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Edremit Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 ay önce başlattığı inceleme sonrası Edremit ve Burhaniye Devlet Hastaneleri Satın Alma Komisyonu'nda bulunan, 1 başhekim yardımcısı, 3 hastane müdür yardımcısı ve 4 şirket çalışanını gözaltına aldı.

Yakalanan kişilerin, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


İHA
balıkesir'de
hastanelere
şok
baskın
Yorum (2)
a.s
ağzınıza sağlık hocam. Şimdi sağlık bakanlığıda tanıya yönelik ödeme modeline geçti. merak ediyorum akut miyokard enfarktüsü tanısı ile başvuran bir hastaya alteplaz veya streptokinaz ile trombolitik tedavi yapıldığında aynı miktarı mı ödeyecek. Biri diğerinin 5 katı pahalı ve başarısı ondan daha iyi. Her iki durumda aynı parayı ödeyecekse vay hastaların haline.
0
Cevapla
murat
her zaman suçlular başhekimlerdir..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir