Medimagazin logo

Vali, Hakkariye gelmeyen doktorları telefonla çağıracak

Hakkâri'ye atanan 12 doktordan dokuzu göreve başlamadı. Vali, bu doktorları telefonla çağıracak
Vali, Hakkariye gelmeyen doktorları telefonla çağıracak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hakkâri'ye atanan 12 doktordan dokuzu göreve başlamadı. Vali, bu doktorları telefonla çağıracak

Terör olaylarının yanı sıra sağlık problemleriyle de sık sık gündeme gelen Hakkâri'de yine doktor sıkıntısı yaşanıyor. Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, 25 Kasım'da Hakkâri'ye 12 uzman doktor atandığını ancak 12 doktordan sadece 3'ünün göreve başladığını açıkladı.

Nasuhbeyoğlu, gazetecilere Sağlık Bakanlığı tarafından ataması yapıldığı halde görevlerine başlamayan uzman doktorları tek tek arayarak görüşeceğini söyledi. Nasuhbeyoğlu, "Atama yapıldığı halde uzun süredir doktorlarımız görev yerlerine gelmedi. Bu arkadaşlarımıza telefonla ulaşarak görevlerine başlamalarını isteyeceğim" dedi.

Milliyet
vali
hakkariye
gelmeyen
doktorları
telefonla
çağıracak
Yorum (2)
Cevdet Tokat
Gökyüzünün başka rengi de varmış! Geç farkettim taşın sert olduğunu. Su insanı boğar, ateş yakarmış! Her doğan günün bir dert olduğunu, Doktor bu yaşa gelince anlarmış. Evet sevgili hocam, bende 21 yıllık hekimim, cerrahım. Dünyanın en zor şeyi, bir işi sevmeyerek yapmaktır.En büyük mutluluksa yaptığı işten keyif almaktır. Şükürler olsun ki herşeye ve herkese rağmen haala mesleğimi seviyorum.Yaptığım ameliyatlarda komplikasyon çıkmaması için sürekli dua ediyorum. Ne diyelim, Allah sevdiği kulunun başını dertten eksik etmeyerek kendini unutturmazmış.Lütfunda hoş kahrında diyoruz artık.
0
Cevapla
Dr.köse
HOCAM AĞZINIZA SAĞLIK ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZ. CAN KORKUSU, GELECEK KORKUSU BÜĞÜNKÜ UYGULAMALAR AĞADA KEYİFMİ BIRAKIYOR NE DERSİNİZ HOCAM.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir