Medimagazin logo

Bu hastanede doğan bebekler sertifikalı!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, 25 Ocak 2006 itibariyle başlattığı uygulamayla, hastanede dünyaya gelen tüm bebeklere sertifika veriyor
Bu hastanede doğan bebekler sertifikalı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, 25 Ocak 2006 itibariyle başlattığı uygulamayla, hastanede dünyaya gelen tüm bebeklere sertifika veriyor.


Hastane Başhekimi Doç. Dr.Ahmet Özkağnıcı, üzerinde yeni doğan bebeğin boy, kilo, isim gibi bilgilerinin de yazılı olduğu sertifikanın, doğumhane sorumlusu tarafından, bebek dünyaya gelir gelmez annesine teslim edildiğini ifade etti.


Özkağnıcı, "Belge, kız bebekler için pembe, erkek bebekler için mavi olarak tasarlandı. Ayrıca oluşturulan sertifika listesi kurumun internet adresi olan www.meramtip.com.tr adresinden haftalık olarak da yayınlanması ile dileyen aileler bebeklerinin doğum bilgilerine internet üzerinden de ulaşabilecek" dedi.


İHA
bu
hastanede
doğan
bebekler
sertifikalı!
Yorum (1)
mehmet
adli tıp ülkede imza incelemesi raporlarını yanlı ve yanlış olarak düzenliyor. Bu yüzden benim gibi bir çok mağdur var. Adalet bakanlığı ise olaya seyirci kalıyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir