Medimagazin logo

Denizli Devlet Hastanesi'ne yeni yönetici

DENİZLİ Devlet Hastanesi'nde Dr. Kadir Gökhan Saçkan'ın Isparta Şehir Hastanesi Başhekimliği'ne atanmasıyla boşalan Denizli Devlet Hastanesi Yöneticiliği'ne Uz. Dr. Mehmet Erkaleli getirildi.
Kaynak: HÜRRİYET
Denizli Devlet Hastanesi'ne yeni yönetici
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Denizli Devlet Hastanesi'nde 2 buçuk yıldır başhekim yardımcısı olarak görev yapan Uz. Dr. Mehmet Erkaleli, hastane yöneticisi oldu.

Hastane yönetimi ve idarede çalışan personellerle yapılan toplantıda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, Dr. Mehmet Erkaleli'nin Hastane Yöneticisi olarak atandığı açıkladı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi'nin bir okul gibi olduğunu, burada çalışan herkesin bir şeyler öğrenerek ayrıldığını belirterek, "Denizli Devlet Hastanesi'nde idarecilik yapmak, burada bir personel olarak çalışmak, bu hastanenin içinde yer almak hekimler için idareciler için büyük bir tecrübedir. Burası bölge hastanesi gibi çalışır. Hepinizle birlikte bir ekip olarak burada çok güzel çalışmalar yaptık. Bugüne kadar ki; bütün amacım hastanede huzurlu çalışılması ve güzel işler yapılması yönündeydi. Ne kadar iş üretebiliriz, hastaneyi nasıl bir adım öne çıkartabiliriz hep ona baktık. Çok şükür çalışmalarımız sonucunda Türkiye'ye örnek olacak bir Denizli Kamu Hastaneleri Birliği oluştu. Dr. Mehmet Erkaleli'ye güveniyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.
 

denizli
denizli devlet hastanesi
uz. dr. mehmet erkaleli
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir