Medimagazin logo

Doktoru öldüren doktorun hedefinde bir doktor daha varmış!

Sarıyer Baltalimanı hastanesinde nöbet tutan Dr. Kaan Erol aynı hastanede çalışan meslektaşı Dr. Yavuz Sümter tarafından defalarca bıçaklanarak katledildi.
Kaynak: CNN TÜRK
Doktoru öldüren doktorun hedefinde bir doktor daha varmış!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye'yi sarsan doktor cinayetinin ayrıntılarına CNN TÜRK ulaştı. CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ'ın özel haberi.

Sırtında siyah çantası. İçerisinde cinayet aleti komando bıçağı ve balta vardı. Doktorun doktoru öldürdüğü cinayetin görüntüleri ortaya çıktı.


Baltalimanı Metin Sabancı Kemik Hastanesi'nde 11 Ekim 2019 tarihinde Dr. Yavuz Sümter siyah sırt çantasıyla Dr. Kaan Erol'un dinlendiği odaya gitti. Bir süre sonra ise hastane koridorlarında koşuşturma ve panik anı kameraya yansıdı. Dr. Kaan Erol'u 65 yerinden bıçaklayan zanlı Dr. Yavuz Sümter etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.


Katil zanlısı Dr. Yavuz Sümter, katlettiği doktorun başında ölmesini beklediği ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, zanlının yanında sadece bıçak değil sırt çantası içerisinde bir adet balta da getirdiği belirlendi.

 

 

Yürütülen soruşturmada Dr. Yavuz Sümter'in hedefinde bir başka doktorun daha olduğu da anlaşıldı.


Dr. Kaan Erol'un hatırası konferans salonunda yaşayacak. Hastanenin 2 konferans salonuna Dr. Kaan Erol'un ismi verildi.

 

baltalimani metin sabanci kemik hastanesi
doktor cinayeti
dr. kaan erol
dr. yavuz sumter
Yorum (2)
Ömer Kaç
Sanırım psikoz
3
Cevapla
senin
neden olayı doktorluğa, mesleğe vurduruyorsunuz...insani olmayan çalışma koşullarının çalışanları cinnete sokması durumu...neyi saptırıyorsunuz...dürüst habercilik yapın
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir