Medimagazin logo

FETÖ'den sorgulanan yardımcı doçent, intihar etti

ORDU Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yardımcı Doçent olarak görev yapan 34 yaşındaki Mustafa Sadık Akdağ, Trabzon'da kaldığı arkadaşının evinde tabancayla başına ateş ederek canına kıydı.
Kaynak: İHA
FETÖ'den sorgulanan yardımcı doçent, intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, dün saat 03.00 sularında meydana geldi. Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yardımcı Doçent olarak görev yapan Mustafa Sadık Akdağ, ziyarete geldiği arkadaşının evinde henüz tespit edilmeyen nedenle tabancayla yaşamına son verdi.

"Ölümünden kimse sorumlu değildir. Bana bir suç atıldı. Bu suçu bana atanları Allah'a havale ediyorum" şeklinde yazılı not bırakarak canına kıyan Akdağ'ın, kısa süre önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sorgulanıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

Akdağ'ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

diş hekimi
intihar
Yorum (4)
çağ
Öyle zannediyorum ki bende...
29
Cevapla
Frankie Bellevan
Hiçkimsenin İntihar etmesi gerekmiyor..:( Allah taksiratını affetsin.. Mekanı cennet olsun.. Ailesinin ve Sevenlerinin başı sağolsun.. Dünya zaman zaman , dönem dönem hepimiz için daralmış ve sıkıntılarımızdan , sorunlarımızdan hiçbir çıkış yolu olmadığını düşünmüşüzdür.. Bu arkadaşlarımız , bu kardeşlerimiz Fethullah Gülen Meczubuna değil de Allah'a iman etmişlerse , Fethullah Gülen Meczubunun değil de Hz.Muhammed'in yolunu benimsemişlerse ve eğer biraz Sabırlı olurlarsa Allah mutlaka onlara bir yol gösterecek ve yardımcı olacaktır.. Şunu da asla unutmamak gerekir ki ; Eden her zaman Bulur.. İnsanlar ne Ekerse onu Biçer.. Kumpas davalarıyla Haksız yere cezaevlerine atılanları , kansere yakalananları , cezaevlerinde hayatlarını kaybedenleri , yapılan haksızlıkları gururuna , onuruna yediremeyip intihar edenleri , özel hayatları ifşa edilenleri , şantaja maruz kalanları , cezaevinde çok sevdiklerinin cenazesine katılamayanları ve bu insanları seven birilerinin olduğunu ve onların da bu insanlarla beraber acı çektiğini , çektirildiğini de unutmamak gerekir.. Hem de yıllarca.. Akademik Ünvanların , Kariyerlerin , Mal varlıklarının ( haklı veya haksız elde edilmiş olsun ) Allah yanında özel hiçbir anlamı ve değeri yoktur.. Bu konumların , İnsanlığa ve İnsanlığımıza değer katması müstesna olsa gerek.. Bu konularda gerçekten samimi olanlar Allahtan başka " hiçkimseden " korkmadan ( buna Feto'cu büyük abiler ve diğer Feto artıkları da dahil ) Cumhuriyet Savcılıklarına gider ve bu kötü niyetli yapılanma hakkında tüm bildiklerini anlatır.. Samimi itirafların mutlaka bir karşılığı ( iç huzur ) olacaktır.. Türkiye'de , Anadolu'da tarih boyunca her zaman " Vicdanlı " İnsanlar olagelmiştir.. Gerçek anlamda iman ettiğini söyleyen bir kişinin Allah'tan ve O'nun son Elçisi Hz.Muhammed'in örnek yaşantısından başka hiçbir şeye , hiçbir kimseye , hiçbir aracıya ihtiyacı yoktur.. İki topluluk birbirini gördüğünde , Musa'nın adamları : " İşte yakalandık " dediler.. Şuara suresi , 61.ayet Musa : Hayır... Muhakkak ki Rabbim benimledir ; bana doğru yolu gösterecektir. Şuara suresi , 62. ayet Onlar ki , bazı kimseler kendilerine : " İnsanlar size karşı toplandılar , onlardan korkun " dediklerinde bu onların imanlarını artırdı ve : " Allah bize yeter o ne güzel vekildir ." dediler. " Ali İmrân suresi , 173. ayet..
81
Cevapla
deniz turgut
olay hala netlik kazanmış değil cinayet de olabilir...
2
Cevapla
Abdülvehap bükri
İntihar edecek bir durum yoksa niye intihar ediyorlar.adalete güvenin intiharlarla,kaçmalarla bu iş bitmez.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir