Medimagazin logo

Medimagazin okurlarına Lame Medikal'den yüzde 10 indirim

Medikal giyimde özgünlük anlayışı ile doktor önlükleri, hemşire formaları, sağlık çalışanları takımları, pantolonları, boneler ve aksesuarlar üretiliyor. Alışılagelmiş standart önlüklerin yerine daha cıvıl cıvıl renklerde vücuda oturan fit gösteren farklı renk ve modellerde yaka kesimlerine sahip tekstil ürünleri üreten ve satan Lame Medikal tekstil alanında oldukça söz ettirmeyi başardı
Medimagazin okurlarına Lame Medikal'den yüzde 10 indirim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Piyasada standart olarak üretilmiş benzeri ürünler yer alıyor. Sıradanlıktan vazgeçmek isteyen ve iş yeri koşullarında saatlerce rahat edebilecekleri kıyafet arayışlarına giren kişiler için modern ve çağdaş medikal tekstil anlayışını ortaya koyan öncü firma kaliteli ürünler üreterek satışını yapmaktadır. 

Türkiye’de medikal tekstil alanında modern ve sağlık sektörü standartlarına uygun bir şekilde sağlık çalışanlarının giyim üretimine katkı sağlamak amacıyla kurulan Lame Medikal zengin renk ve özgün modellerde ve farklı dokularda ürünler sunmaya devam ediyor. Medikal tekstil markası olarak Lame’de sabo terlik üretiminde çalışanların tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak en kaliteli malzemeler ve deriden üretim yapılıyor. Erkek ve kadınların isteklerine yönelik her detay büyük incelikle düşünülerek zarif ve şık ürünler her bedene uygun şekilde üretiliyor. Hemşire forması olarak kısa orta ve uzun modeller üzerine çalışmalar yapan firmada hakim yaka ve farklı model yaka tarzlarında üretim sağlanıyor. 

Sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarına yönelik ürünlerin üretilmesi ve satılması konusunda öncü firma Lame Medikal’den indirim kuponu isteyenlere size harika bir sürprizimiz var. %10 indirim kazanmak için aşağıda paylaşacağımız kupon kodunu Lame Medikal alışveriş sitesinde ürün satın alırken kullanabilir ve keyifle alışveriş yapabilirsiniz. Medikal sağlık giyim ürünleri indirimi Medimagazin okurları için geliyor. %10 indirim fırsatından yararlanmak için online alışveriş sitesi üzerinden indirim kodunu alışverişiniz sırasında yazmanız yeterli olacak. Hemşire forması, doktor önlüğü bone gibi ürünleri satın almak isteyenler için bulunmaz fırsat! Lame Medikal sağlık personelinin günlük hayatında çalışmasını kolaylaştıran ürünler tasarlamayı amaçlıyor. 

Sabo terlik, cerrahi bone, hemşire forması gibi ihtiyaçlarınızı bulmaya yönelik enerji harcamak istemiyorsanız Lame medikal ürünleri tam size göre bir servis. Üstelik firma web adresinde sürpriz indirimler ve kampanyalar da sizleri bekliyor olacak. Doktor ve hemşireler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları en üst seviyede tekstil üretimi ve satışı yapan bu firmanın ürünlerinden tercih edebilir. 

Hem sağlıklı hem şık görüne sahip çalışma ortamında rahatlıkla kullanılabilecek esnek ve kaliteli üniformaların imalatını yapan firma müşterilerin taleplerine en iyi şekilde yanıt vermeye devam ediyor. Farklı desen ve renklerde özel olarak hazırlanan hemşire formaları ve cerrahi boneler de mevsimlik kumaşların yerine mevsime özel ince ve kalın kumaşlar da tercih ediliyor. Özel tasarıma sahip modellerin yanı sıra sağlık personelinin taleplerine uygun model ve renk kombinasyonları ile tek kıyafet uygulamasının önüne geçen Lame medikal müşterilerinin talepleri doğrultusunda özel ölçü ve bedenlerde medikal sağlık giyim ürünleri ve aksesuarları üretimi yapmaya devam ediyor. Ayrıca arkadaşlarını Lame’e davet eden herkes indirim ve kampanyalardan yararlanabilir para puan veya sepette indirim kazanabiliyor. 
Lame medikal ürünlerini web sitesi üzerinden kolayca bulabilirsiniz. Erkek kadın doktor önlükleri, hemşire forması, sabo terlik ve cerrahi bone gibi ihtiyaçlarınızda üretilen tüm modelleri sayfa üzerinden inceleyebilir yada firmanın ana merkezini ziyaret ederek kendi bedeninize uygun olan modelleri satın alabilirsiniz. Sabo terlik denildiğinde akla gelen öncü markalardan biri olan Lame Medikal her bedende şıklığı hedefliyor. 

%10 indirim kazanmak için gerekli kupon kodu: MM10LAME 
Not: İlk 100 kullanıcı için geçerlidir.

medikal giyim
sağlık çalışanı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir