Medimagazin logo

Sağlık Müdüründen personel çocuklarına duygusal mektup: Hakkını helal et!

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol fazla mesaiye kalan sağlık çalışanlarına farklı bir şekilde teşekkür etti
Sağlık Müdüründen personel çocuklarına duygusal mektup: Hakkını helal et!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bolu İl Sağlık Müdürü Demirkol mesaiye kalan ve ailesine yeterli vakti ayıramadığını düşündüğü sağlık personellerinin çocuklarına bir teşekkür mektubu yazdı.

Demirkol, yazdığı mektupta sağlık personelinin kutsal bir görev yaptığını ancak ailesi ile geçirmesi gereken vakti hastanede geçirmek zorunda kaldığı için çocuklardan helallik istedi. Demirkol teşekkürlerini ilettiği mektubunda çocuklara ebeveynleri gibi kutsal meslek yapmaları temennisinde bulundu.

İl Sağlık Müdürünün mektubu şu şekilde:

 

bolu il saglik muduru
saglik personelleri
Yorum (4)
Ali
Çok ponçik ve sevimli görünse de, hak gasbının gerçekliğini değiştirmez. Sağlık çalışanı kadar öteki meslekleri örneğin banka memurlarını, belediye çalışanlarını, nüfus memurlarını da fazla mesaide çalıştırsın devlet.
10
Cevapla
Betty Blue
Helal değildir. Hak gaspıdır. Karşılığı para ve izin olarak verilmedikçe helal melal değildir.
8
Cevapla
Tulin Bilgili
Helallik almayi gerektirecek oyle durumlara sebep oldunuz ki! Siz bilirsiniz bunlari. Iste boyle korler sagirlar birbirini agirlar durumlariyla sempatik olun bakalim. Allah katinda alirsiniz o hellallikleri.
5
Cevapla
hüdhüd kuşu
Helallik yazıyla olmaz. Yüce Rabbimin katında helal mi haram mı görürsünüz.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir