Medimagazin logo

Tıp Fakültesi öğrencileri hocalarının 'Öğretmenler Gününü' Kutladı

2. Ulusal CDS Tıpta Kariyer ve Bilimsel Araştırmalar Zirvesi tıp öğrencilerinin yoğun ilgisi ile Ankara’da buluştu. Öğrenciler Tıp Fakültesi öğretmenlerine Türkiye Klinikleri Televizyonu aracılığıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajlarını iletti
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Tıp Fakültesi öğrencileri hocalarının 'Öğretmenler Gününü' Kutladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye’nin dört bir yanından Tıpta Kariyer ve Bilimsel Araştırmalar Zirvesi’ne katılan tıp fakültesi öğrencileri tıp fakültelerindeki akademisyen öğretmenlerine Türkiye Klinikleri ekranlarından ” Öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi. 
 

 

öğretmenler günü
24 kasım
tıp fakültesi
Yorum (3)
sevgi
Türkiye nin en kıymetli kalp cerrahlarından prof dr Oğuz Taşdemir vefat etmiş.İnternette hiç bir haber kanalında olmadığı gibi Medimagazinde haberi yayınlanmadı. Böylesine büyük bir değere layık olduğu güzellikte bir haber yapılmalıydı.İyi insan mütevazı kişilik büyük doktor ışıklar içinde uyusun devri daim olsun
16
Cevapla
Dr. Jane Doe
Aşağıdaki yorumcu da olmasa Prof. Dr. Oğuz Taşdemir’in Hakk’ın rahmetine kavuştuğunu öğrenemeyecektik. Çok üzüldüm. Ben lisedeyken, Oğuz Hoca Yüksek İhtisas’ta babamı ameliyat etmişti. Çok değerli bir insan idi. Eskiden eğitim ve araştırma hastanelerinde böyle liyakat sahibi şahane insanlar var idi. Devletin hastanesinde beş kuruş ödemeden Oğuz Hoca gibi bir kıymetli bir hekime bir memur bile ameliyat olabilirdi. Hocayı tanımazdık. Torpilimiz de yoktu. Şimdi olsa o ameliyatı olacak yer bulamayız. Cerrahlar hep sıkıntı ve stres çeker, erken vefat ederler. Yattığı yer nur olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Yakınlarına baş sağlığı dilerim. Babam, sayesinde hala yaşıyor.
8
Cevapla
Ahmet Uslu
1996 yılında sayın hocam küçük bir operasyon gerçekleştirmişti ve sağlığımıza kavuşmuştuk. Allah Rahmet eylesin. Bugün İnterneti karıştırırken habere rastladım.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir