Medimagazin logo

Güzellik yarışmasının birincisi doktor olunca, IQ da 146'ya fırladı!

Miss England’ın birincisi 23 yaşında olan Dr.Bhasha Mukherjee oldu. Dr. Mukherjee 146 IQ’su ve başarılı tıp eğitimi ile genel geçer güzellik algılarını yıkıyor
Güzellik yarışmasının birincisi doktor olunca,  IQ da 146'ya fırladı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Güzellik yarışmasında birinci olmasının üzerinden birkaç saat geçtikten sonra Pilgrim Hastanesi'nde ilk iş gününe başlayan güzellik kraliçesi doctor aynı zamanda 5 dil biliyor. Miss England'ın galibi olan Bhasha,  Miss World yarışmasında İngiltere’yi temsil edecek.


Hint asıllı doktor dokuz yaşındayken ailesi ile beraber İngiltere'ye yerleşti. Tıp fakültesini bitirdikten sonra Nottingham Üniversitesi'nde Cerrahlık eğitimine başladı. 


Medscape News UK'ye açıklamalarda bulunan Dr. Mukherjee yarışmadan saatler sonra cerrah olarak ilk işgününe başladığını belirterek “Hayatın özünün denge olduğunu düşünüyorum. Asla işlerinden nefret eden mutsuz insanlardan biri olmak istemedim. Her gün 9-5 mesaiye de bağlı kalmıyorum."

Dr. Mukherjee aynı zamanda 'Amaçlı Güzellik' projesi de yapacak. Bu konuda Diabetes UK ile çalışmayı başlayacak olan Dr. Mukherjee çocuklarla diyabetin nasıl önlenebileceği konusunda eğitim vermeyi planlıyor. 
 

 

miss england
güzel doktor
Yorum (1)
dr hekim
yazmayacaktım dayanamadım dr kamil ömür, hani doktor olmak için yüksek zeka gerek miyordu.? 146 İQ ile London University College 'da bilgisayar,elektronik-elektrik okumamış tıp okumuş.hem de cerrahi uzmanlığı seçmiş. doktor hanım darwin'in melezleşme güzellik ve zeka getirir teorisini doğrular nitelikte. hem de cerrah. umarım "tvshow-sydrrome"a kapılmaz...hintlilerde doktor'luk en saygın meslektir. hint kültüründe kız tarafı erkeğe başlık öder.oğlun doktorsa başlık parası çok artar.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir