Medimagazin logo

Kanadalı doktor uçuş sırasında doğum yaptırdı

Toronto Üniversitesi'nde eğitmen olarak çalışan Doktor Aisha Khatib, Katar’dan Uganda’ya giden yolcu uçağında sağlıklı kız bir bebek doğurttu. 8 aylık doğan bebeğe doktorun ismiyle birlikte Mucize Aisha adı verildi.
Kaynak: DHA - Beril SÖNMEZ
Kanadalı doktor uçuş sırasında doğum yaptırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Katar Havayolları’nın Katar’ın başkenti Doha’dan Uganda’nın Entebbe kentine 5 Aralık günü yapılan uçuşunda bulunan Dr. Aisha Khatib, hamileliğinin 35. haftasında olan ve doğum sancıları tutan Ugandalı bir kadını uçakta, seyir sırasında doğurttu. Khatib yaptığı açıklamada “Uçakta bebek doğuracağımı hiç düşünmemiştim! Bu Mucize’nin havada doğmasına destek olan havayolu ekibine teşekkürler! Anne ve bebek iyi ve sağlıklı” ifadelerini kullandı.

Doktor Arapça 'Aisha' yazılı altın kolyesini hediye etti

Doğum sonrasında doktorun ismiyle birlikte Mucize Aisha adı verilen kız bebeğin sağlıklı olduğu belirtildi. Dr Khatib, doğum sırasında boynunda bulunan ve ismi Aisha'nın Arapça yazılı olduğu altın kolyesini ise Aisha bebeğe hediye etti. Havayolları basına yaptığı açıklamada 36 haftaya kadar hamile olan kadınlara uçuş izni verildiğini belirtti. 

kanadalı doktor
doğum
uçuş
dr. aisha khatib
uçak
Yorum (1)
doktor mu
havayolu şirketlerinin adeta işyeri hekimi gibiyiz!....o halde bizden alınan yolculuk ücretlerinde en az yarı ücret alınmalı....ya da hiç alınmamalı...! başka hiç bir meslek yokturki bu kadar sömürülsün!......yazık !....
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir