Medimagazin logo

Yasakçı doktor 7-0’dan sonra konuştu: Ben ‘kesinlikle’ seks yapılmayacak demedim

Şampiyonlar Ligi’ndeki Liverpool-Spartak Moskova maçı öncesi Rus ekibinin oyuncularına seks yasağı koyan takım doktoru Victoria Gameeva 7-0’lık mağlubiyetin ardından kendini savundu.
Yasakçı doktor 7-0’dan sonra konuştu: Ben ‘kesinlikle’ seks yapılmayacak demedim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Spor dünyası dünden beri futboldan çok Spartak Moskova’nın doktoru Victoria Gameeva’nın aldığı seks yasağı kararını konuşuyordu.

Diken'de yer alan haberde seksin oyuncuların performansı düşüreceğini belirten Gameeva, Moskova ekibinin futbolcularına maçtan iki üç gün önce başlamak koşuluyla yasak koymuştu.

 

 

Ancak İngiliz ekibi Liverpool’la dün oynanan Şampiyonlar Ligi maçındaki 7-0’lık ağır mağlubiyet bu yasağın işe yaramadığına dair tartışmaları alevlendirdi. Maçtan sonra gözler Dr. Gameeva’ya çevrildi.

Tepkiler üzerine Instagram’dan bir açıklama yayınlayan doktor, yabancı basının seks yasağı konusunu çarpıttığını savundu: “Seks yasağıyla ilgili açıklamalarım bağlamından çıkarıldı. Ben ‘kesinlikle’ seks yapılmayacak demedim.”

 

 

Gameeva şöyle devam etti: “Böyle demediğim halde kesin yasak koymuşum gibi yansıtıldı. Açıklamaların orijinalleri Instagram paylaşımlarımda var. Yine de İspanyol ve Ukrayna gazetelerine teşekkür ediyorum, sayelerinde 16 binden fazla yeni takipçim oldu.”

spor
sex
cinsel aktivite
performans
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir