Medimagazin logo

ABD'de bu görüntüleri paylaşan plastik cerraha, 7 hastası dava açtı

ABD'de ameliyat sırasında çekilen görüntüleri ortaya çıkan bir doktorun başı derde girdi.
ABD'de bu görüntüleri paylaşan plastik cerraha, 7 hastası dava açtı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ABD’nin Atlanta şehrinde plastik cerrah olarak çalışan Dr Windell Boutte, sosyal medyada yayılan görüntüleriyle zor günler geçiriyor. Boutte ve ekibi ameliyat sırasında çekilen görüntülerde, hasta baygın halde masada yatarken şarkı söyleyip dans ederken görülüyor.

Videolardan birinde ise bir yandan şarkı söyleyip diğer yandan hastaya müdahale etmeye devam eden Boutte, şarkının ‘Kesmek üzereyim’ kısmını söylerken duyuluyor. Görüntülerin yayılmasının ardından Boutte’nin eski hastaları arasından 7 kişi plastik cerraha dava açtı.

 

 

 

26 yaşındaki Ojay Liburd, Boutte’ye dava açan isimlerden biri. Liburd’un annesi 2016’da Boutte’ye karnındaki yağlara müdahale etmesi için gelmiş. Annesinin ameliyat sırasında kalbinin durduğunu söyleyen Liburd, 8 saatlik operasyonun ardından annesinde kalıcı beyin hasarı oluştuğunu ve yardıma muhtaç yaşadığını belirtti.

abd
sosyal medya
Yorum (2)
Hasan Akdemir
Şarkılar söylemesine bir şey diyemem, belki öyle daha iyi konsantre oluyordur ama sterillleri ve eldiveni giyip de elini yüzüne ,orasına burasına dokunması artık medikal gereklilikleri yerine getirmediğini gösteriyor. Muhtemelen bundan sonra doktorluğu bırakarak sahne hayatına geçiş yapar sayın Ferhat GÖÇER gibi.
31
Cevapla
Ali Doktor
Habere baktim yabanci basindan plastik cerrah degil kadin dermatolog
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir