Medimagazin logo

Anestezi teknisyeni, ameliyata hazırlanırken kalp krizinden öldü

Adana'da, anestezi teknisyeni Ergün Sürücü, Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyathanede hazırlık yaparken, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi
Kaynak: DHA
Anestezi teknisyeni, ameliyata hazırlanırken kalp krizinden öldü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ADANA- Olay, saat 07.30 sıralarında, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ameliyathanesinde meydana geldi. Nöbetçi anestezi teknisyeni Ergün Sürücü, hastalarla ilgili hazırlık yaptığı sırada, koridorda aniden fenalaşarak, yere yığıldı.

Ameliyathanedeki doktor ve meslektaşlarının müdahale ettiği Sürücü, kurtarılamadı. İlk belirlemelere göre kalp krizi geçiren Ergün Sürücü'nün cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Mesai arkadaşları, Ergün Sürücü'nün ölümüyle üzüntü yaşarken, görev yaptığı ekibin bugün planladığı ameliyatlar da ertelendi. 

 

adana sehir egitim ve arastirma hastanesi'
ergun surucu
Yorum (2)
Deniz Yıldız
Hayır ameliyata hazırlık yapmıyordu. Gece dinlenmek için bi odaya girmiş kimsenin ruhu duymadan kalp krizi geçirmiş ve sabah bulmuşlar ve rahmetlinin 4 yaşında kızı var.
0
Cevapla
HasanBerkman
Değerli Evladımız Canımız Ciğerimizin Ergün Sürücü Evladımızın Taziyesine Katılarak,Arıyarak Ortak Acımızı Paylaşan Sayğı Değer Hastane Personeli ve Tüm Sevenlerine Bizzat Başsağlığı Dileklerini İletip Değerli Sağlık Personeli Mesai Arkadaşlarına Sürücü Ve Berkman Ailesi Olarak Sayğı İle Teşekür Eder,Rabbimden Regaib Kandillerini Kutlar Ortak Acımızda Yanımızda Olarak Sabır Metanet Gücü Desteğinde Bulunup Kattıklarından Dolayı Teşekür ederiz.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir