Medimagazin logo

Bayer, Yeditepe Eczacılık Fakültesi ile iş birliğine imza attı

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri 2018 Bahar döneminde Farmakoekonomi – Farmakoepidemiyoloji ile Bayer ile İlaç Endüstrisi derslerini Bayer yöneticilerinden aldı
Bayer, Yeditepe Eczacılık Fakültesi ile iş birliğine imza attı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul, 1 Haziran 2018 – Bayer, Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile her geçen gün daha çok önem kazanan Endüstri – Üniversite iş birliğine örnek teşkil eden bir projeye imza attı. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, 2018 Bahar döneminde “Farmakoekonomi – Farmakoepidemiyoloji” ve “Bayer ile İlaç Endüstrisi” derslerini Bayer yöneticilerinden aldı.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri 2018 Bahar döneminde “Farmakoekonomi – Farmakoepidemiyoloji” dersini bu alanda uzmanlığa sahip 5 Pazar Erişim Departmanı yöneticisinden aldı. 16 hafta süren derste Farmakoekonomi ve Farmakoepidemiyoloji’nin teorik temellerine değinildi. Aynı zamanda öğrenciler bu uygulamaların kamu ve diğer paydaşlarla yapılan iş birliklerinde günlük pratiğe nasıl yansıdığını da deneyimleme şansı yakaladı.

Farmakovijilans ve Medikal Enformasyon departmanı öncülüğünde 14 hafta süren “PIWB – Bayer ile İlaç Endüstrisi” adlı seçmeli dersin eğitimi için de Bayer’in Farmakovijilans ve Medikal Enformasyon, Klinik Araştırmalar ve Medikal Uyum, Pazarlama, Ruhsatlandırma, Pazar Erişim, Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları gibi birçok bölümü katkıda bulundu.
Derslere katılım gösteren öğrencilere aynı zamanda Bayer’de staj yapma fırsatı da sunuluyor. Bayer, benzer bir programı Medipol Üniversitesi ile de hayata geçirildi. 
 

yeditepe universitesi
bayer ile ilac endustrisi
bayer
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir