Medimagazin logo

Bel fıtığına sanayideki rot balans ayarına gerçek ayar Sağlık Bakanlığı'ndan geldi!

Antalya'da rot balans ustası İbrahim Tetik’in bel ve sırt ağrısı olanlara iş yerinde kendi yaptığı bir düzenekte tedavi uyguladığı haberi üzerine Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince iş yerinde 'olağanüstü' denetim yapıldı.
Bel fıtığına sanayideki rot balans ayarına gerçek ayar Sağlık Bakanlığı'ndan geldi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Antalya Sağlık Müdürü Ünal Hülür imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, “Oto tamircisi İbrahim Tetik'in bel ve sırt ağrısı olan insanlara kendi yaptığı bir düzenekte tedavi yaptığı haberi üzerine müdürlüğümüz denetim ekiplerince işyerinde olağanüstü denetim yapılmıştır. Müdürlüğümüz tarafından yasal işlem başlatılmak üzere çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımız böyle yanlış ve bilinçsiz uygulamalara itimat etmemeli. Bu uygulamaların geriye dönüşü olmayan ciddi hasarlara yol açabileceği unutulmamalı. Tedavi planı ve uygulaması bu konuda eğitim almış kişilerce yapılmalıdır" denildi.

antalya
sağlık bakanlığı
rot balans
bel ağrısı
Yorum (3)
Frankie Bellevan
Sanki Görüntü , Fotograf "Tamirhane Atölyesinden" daha çok ; Kesimhanede(Mezbaha) kesilmeyi bekleyen bir Dana'nın (Öküz vb)..ve onu kesmeye çabalayan Kasabın mücadelesini anlatıyor..
59
Cevapla
Gatilla
Tababet mevzuatı belli ,hekimlik faaliyetine kalkan 2-5 yıl hapis İstemi’ ve ciddi idari para cezası. Neticede ,birşey vermezler ,hekim bir tıbbi hata etse sonuna kadar malpraktise sokmaya çalışırlar. Adliyesi ,medyası ,siyasisi .....
42
Cevapla
Ali
Adaletsiz ülke. Doktor muayenehane açsa hapsi boylar. Diplomasına tüm hayatına el konulur. Başkası doktorluk yapsa bir daha yapma denip eve yollanır. Biz mi çok korkağız onlar mu cesur
19
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir