Medimagazin logo

Chiesi Türkiye ve Avrupa’da 2018’in en iyi işverenleri arasına girdi

Chiesi, 2018 yılında Türkiye’de ve Avrupa’da gösterdiği başarılı performansı ile ‘En İyi İşveren’ sertifikasına sahip oldu.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Chiesi Türkiye ve Avrupa’da 2018’in en iyi işverenleri arasına girdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 

Chieasi İlaç 2018 yılında Türkiye’de ve Avrupa’da gösterdiği başarılı performansı ile, dünya çapındaki şirketlerin insan kaynakları süreçlerinin, politika ve uygulamalarının denetlenmesi sonucunda gerekli kriterleri sağlayan kurumlara verilen bir akreditasyon belgesi olan Top Employers’u almaya hak kazandı.

Chiesi Türkiye Genel Müdür Filiz Balçay, Top Employers’un değerlendirme sürecinde, “iş gücü planlama, işe uyum programları, yetenek stratejisi, eğitim ve gelişim, liderlik gelişimi, performans yönetimi, kariyer ve yedekleme yönetimi, ücretlendirme, yan faydalar ve şirket kültürü” alanlarının dikkate alındığı bilgisini verdi.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Chiesi Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Mari Bengi, “Şirketlerin çalışanlarına sağladığı koşulların, çalışan mutluluğuna yönelik insan kaynakları politika ve uygulamalarının denetlendiği Top Employers 2018 değerlendirmesi sonucunda Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğumuzu tescillemiş olduk. Chiesi her zaman çalışan görüşlerini ve mutluluğunu ön planda tutan, insanı merkeze alan bir firma olduğunu ‘En İyi İşveren’ sertifikası ile bir kez daha göstermiştir. Her bölümde ve kademede çalışma arkadaşlarımızın katkılarıyla elde edilen bu başarının gururu bütün Chiesi’lilerin! Bu sertifika insan odaklı çalışmalarımızı ivmelendirmek için bizi daha da motive etti” dedi.

chiesi
ödül
i̇k
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir