Medimagazin logo

Havalimanından transfer hizmetlerinde kalite

Kullanımı oldukça yoğun olan hava yolu ile sağlanan ulaşımda önemli aşamalardan biri de havaalanlarından sağlanan transfer işlemleridir
Havalimanından transfer hizmetlerinde kalite
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Seven and Star bu anlamda hem havaalanı transfer, hem şehir içi, hem de şehirlerarası ulaşım alanlarında hizmet sunuyor. bodrum havalimanı transfer Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (Türsab) üyeliği de bulunan Seven and Star profesyonel esaslar üzerine kurulu bir işletme olarak faaliyet gösteriyor.

Esnek Rezervasyon Avantajı

Seven and Star Bodrum merkezli bir transfer şirketi olarak, 7/24 çağrı merkezlerinden ve online sitesi üzerinden rezervasyon hizmetlerini oldukça esnek şekilde sunuyor. Hizmet sağlayan personeller yabancı konuklar için Rusça, İngilizce ve Arapça dil seçeneklerini de sunuyorlar. Rezervasyon işlemleri sırasında transfer talebi alındığında, istek ve ihtiyaçlar belirleniyor ve yapılacak bodrum transfer ayrıntılarıyla planlanıyor.

Firma Filosu

Seven and Star, konuklarının rahatına odaklanmış bir firma olarak son derece lüks transfer hizmetini veriyor. Şirkete ait araç filosunda ise özel olarak iç tasarımı gerçekleştirilen Mercedes ve Volkswagen marka lüks araçları bulunduruyor. Bu araçlar ile hem son derece güvenli hem de konforlu transfer işlemleri başta Bodrum Airport olmak üzere istenilen her noktaya sağlanıyor

Firma Ayrıcalıkları

Seven and Star, hizmet verdiği lüks sınıf araçları ile sağladığı transfer işlemleri noktasında, müşterilerinin rahatı ve güvenliğine yönelik;

• Tüm servis işlemleri tamam olan son derece bakımlı,

• Koltuk sigortaları bulunan ve kaskolu,

• Özel olarak donanımı yapılan,

Araçları ile transferleri tamamlıyor. Firma, Bodrum havalimanı transferlerinde konuklarına karşılama ve aynı zamanda uğurlama hizmetlerini de veriyor.

Firma, konuklarına sunduğu özel ayrıcalıklarla birlikte, tüm ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek, tecrübeli, profesyonel sürücüler ve yardımcı personeller ile güler yüz esaslı hizmet sağlıyor.

Firma Farkı

Güvenliğe ve rahat ulaşıma endeksli çalışan Seven and Star, tüm transfer işlemlerini organize ve planlı şekilde başlatıyor.marmaris transfer Bu hizmetleri her aşamada titizlikle yürüterek, zamanlama noktasında dakik, sıfır hata ve yüksek müşteri memnuniyeti ile tamamlıyor. Sektöründe faaliyette bulunan firmalar arasında oldukça seçkin ve özel bir yerde bulunan Seven and Star farkını her noktada gösteriyor.

bodrum havalimani transfer
marmaris transfer
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir