Medimagazin logo

İran medikal sağlık sektörü Türkiye için önemli bir fırsat

REED TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu, "Expomed'de 2015 yılında 310 milyon dolarlık iş hacmi yaratıldı. Bu yıl bu rakamın 350 milyon dolara çıkmasını bekliyoruz" dedi.
Kaynak: DÜNYA - KEZBAN KARABOĞA
İran medikal sağlık sektörü Türkiye için önemli bir fırsat
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık sektörünün dev şirketleri 23'üncü kez İstanbul'da buluşacak. Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, sektörel trendlerin ve bilimsel etkinliklerin düzenlendiği Expomed fuarı bu yıl 24-27 Mart tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleştirilecek.

REED TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu, "Expomed'de 2015 yılında 310 milyon dolarlık iş hacmi yaratıldı. Bu yıl bu rakamın 350 milyon dolara çıkmasını bekliyoruz" dedi. Expomed, her yıl bir ülkeyi, onur konuğu olarak İstanbul'a davet ediyor. Bu yılın onur konuğu Almanya. Fuara 20'ye yakın firma Almanya'dan katılacak.

İran'dan 300 kişilik heyet gelecek

Expomed'de bu yılın ziyaretçi odak ülkesi ise İran.Ali Muharremoğlu, "Medikal sağlık sektöründe İran, Türkiye için önemli bir potansiyel. İran'dan 300 kişilik bir ekip Expomed'i ziyaret edecek" dedi.

'Dijital hastane konsepti geliştireceğiz'

Expomed'in 'Uluslararası olmak' konusunda yol aldığını, Avrasya'nın en önemli fuarı haline geldiğini belirten REED TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu, "TÜYAP, 2012'de dünyanın en büyük fuar şirketi 'Reed' ile anlaşma yaptı. Böylece fuarlarımızı dünyaya duyuruyoruz. Artık yenilikçiliğe odaklanacağız, dijital hastane gibi konseptler geliştireceğiz" dedi.

expomed
tuyap
iran
medikal
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir