Medimagazin logo

Lilly İlaç, Türkiye'deki 25. yılını kutluyor

Tüm dünyadaki insanların yaşamlarını iyileştirmek için, insana verdiği değeri keşif ile birleştiren Lilly, 25 yıldır Türkiye'nin sağlığı için çalışıyor, toplumsal faydayı gözeten başarılı kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri ile çeyrek asırdır Türkiye'de yaşayan milyonlarca insanın hayatına dokunuyor.
Lilly İlaç, Türkiye'deki 25. yılını kutluyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İnsanların daha uzun, daha sağlıklı ve daha aktif yaşamlar sürmeleri için ilaçlar üreten Lilly, Türkiye'deki 25. yılında, Gülmek İyileştirir Derneği'nin “Çocukların Gülüşü için Koş!” projesine destek olarak, Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na katıldı. Lilly İlaç çalışanları, kanser tedavisi gören çocuklar için İstanbul'da kurulan  Hijyenik Oyun Merkezi'nin ücretsiz hizmet vermeye devam etmesini sağlamak amacıyla, 11 Kasım 2018'de gerçekleşen maratonda ekip olarak iyilik peşinde adımlarını attılar.

Sosyal sorumluluk bilinci ile geçen 25 yıl
Dünyada 142 yıllık köklü bir mirasa sahip olan Lilly, 1993 yılında Lilly İlaç olarak Türkiye'deki yolculuğuna başlarken, 25 yıldır diyabet, endokrinoloji, merkezi sinir sistemi, erkek sağlığı ve onkoloji  alanlarında Türkiye'nin sağlığı için çalışmaya devam ediyor.
Kurumsal sosyal sorumluluğu, kuruluşundan bu yana kurumsal kimliğinin yapı taşı olarak benimseyen Lilly, Türkiye'de de pek çok projeye imza attı. Tüm dünyadaki Lilly çalışanlarının 1 milyon saati aşkın vakit ayırdıkları Lilly Gönüllülük Günü, 2008'den bu yana Lilly Türkiye gönüllülerinin de katılımı ile aralıksız devam ediyor.  2011'de hayata geçen “Sınır Ötesi Kalpler Programı” aracılığıyla ise, her yıl dünya genelinde elçi olarak seçilen yaklaşık 100 çalışan, 15 gün boyunca yardıma muhtaç toplululuklara destek oluyorlar. 2011'den bu yana 70 bin saatten fazla gönüllü hizmet sağlanan programda Lilly Türkiye elçileri de yer aldılar.

Ödüllerle dolu çeyrek asır
Dürüstlük, mükemmellik ve insana saygıyı temel değerleri olarak benimseyen Lilly İlaç, 25 yılda Türkiye'de pek çok ödüle layık görülürken, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından verilen ETİKA Türkiye Etik Ödülü'nü bu yıl peş peşe altıncı kez kazanmanın gururunu yaşadı.
En iyi işverenlerden biri olmanın yanı sıra, çeşitlilik ve dahil etmeyi öncelik olarak benimseyen Lilly'nin bu başarısı, 2018 yılında çeşitli ödüllerle takdir edildi. Lilly İlaç, Aon Hewitt'in 2017 Aon Best Employers – En İyi İş Yerleri programı dahilindeki Türkiye'nin en geniş kapsamlı iş yeri araştırmasında, 2011 ve 2013'ten sonra, bu yıl da Aon Best Employer (Aon En İyi İş Yeri) Türkiye 2017 seçilerek, bu unvanı üçüncü kez kazandı.  Lilly İlaç, dünyanın saygın kuruluşları arasında yer alan Top Employers Institute tarafından her yıl yapılan bağımsız Top Employers araştırmasında, Türkiye'deki en iyi işverenler arasında yer alarak, “Top Employers Türkiye 2018 Sertifikası”nın da sahibi oldu.

Lilly İlaç'ın Türkiye'deki 25. yılı için görüşlerini bildiren Lilly İlaç Genel Müdürü Jose Daniel Lucas şunları söyledi: “Lilly olarak, insanların daha uzun, daha sağlıklı, daha aktif yaşamlar sürmeleri için 142 yıl önce yola çıktık. Türkiye'deki yolculuğumuza ise 25 yıl önce başladık. 25 yıldır, Türkiye'nin sağlığı için çalışıyor, dünyadaki deneyimimizi ve gücümüzü Türk tıbbının hizmetine sunmaya devam ediyoruz. İlk günden bu yana, dürüstlük, mükemmellik ve insana saygı değerlerimizle tüm çalışmalarımızı etik ilkelerimizden ödün vermeden sürdürüyoruz. 25 yıllık bu yolculukta, her zaman en büyük gücümüz, Lilly Türkiye'nin değerli çalışanları ve hep birlikte yarattığımız güçlü takım ruhumuz oldu. 25 yıllık başarılarla dolu bu yolculuğu güzelleştiren ve anlamlı kılan tüm takım arkadaşlarıma, en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'nin sağlığı için, Lilly Türkiye olarak daha nice yıllar çalışmaya devam edeceğiz.”

lilly i̇laç
cocuklarin gulusu icin kos
jose daniel lucas
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir