Medimagazin logo

Meme estetiği sonrasında kesi izleri kayboluyor!

En sık yaptırılmak istenen estetik ameliyatların başında meme estetiği operasyonları gelmektedir. Ergenlik çağından itibaren gelişmeye başlayan meme; hamilelik ve yaşlanma gibi durumlarda değişim yaşamaya devam etmektedir. Hem görsel hem de işlevsel açıdan önemli olan memelerin yapısı genetik olarak büyük ya da küçük olabilmektedir.
Meme estetiği sonrasında kesi izleri kayboluyor!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Meme estetiği Ankara, İzmir, İstanbul gibi refah seviyesi yüksek sosyal açıdan açık şehirlerde daha sık uygulanan bir ameliyattır. 

Küçük memelere sahip kadınların meme büyütme estetiği ile vücut yapılarına uygun büyüklükte ve istedikleri şekilde meme büyütme ameliyatı olabilecekleri konusunda bilgilendirilmesi gerekmektedir. Meme büyütme operasyonu; dik, dolgun ve daha büyük memeler olmasını amaçlamaktadır. Jigantomasti yani memelerin büyük olması problemi nedeniyle sağlık sorunları yaşayan ve sosyal yaşamda kendini rahat hissetmeyen kadınlar ise meme küçültme ameliyatı olabilirler. Meme küçültme ameliyatı birçok farklı kesiler ile yapılabilmektedir.

Hastanın yaşı ve vücut yapısı ile ilgili olarak farklı müdahaleler ile meme küçültme operasyonu gerçekleştirilebilmektedir. Meme küçültme ameliyatında kesilere atılan dikişler yaklaşık 1 -1,5 sene sonra belirsiz hale gelmektedir. Meme küçültme operasyonu sırasında şüpheli bölgelerin de alınması mümkündür. Memelerin hormonal ya da genetik sebeplerden normalden büyük oluşu aynı zamanda sırt ve boyun ağrısına da sebep olmaktadır. Günümüzde birçok estetik cerrahi uzmanı bu probleme müdahale edebilmektedir. Meme küçültme Ankara başta olmak üzere İstanbul ve İzmir gibi şehirlerde birçok plastik cerrah tarafından yapılmakta ve başarılı sonuçlar elde edilmektedir. 

Kadınların sosyal ve psikolojik açıdan yaşadıkları; büyük ya da küçük meme problemleri meme estetiği operasyonları ile konforlu bir şekilde giderilmektedir. Meme büyütme Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde daha sıklıkla talep edilen bir estetik ameliyat çeşididir. 
İki meme arasındaki asimetrik görünümü düzeltme, küçük memeleri ideal boyutuna getirme, hamilelik ya da yaşlılık sebebi ile sarkmış olanları dikleştirme, normalden büyük olan memeleri küçültme operasyonları hem estetik bir görünüm için hem de sosyal ve psikolojik açıdan kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak için sıklıkla yapılan uygulamalardır.

Detaylı bilgi için https://www.huseyinborman.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

meme
estetik
iz
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir