Medimagazin logo

Sağlık teknikerinin elmacık kemiğini kıran hasta yakını tutuklandı

Kahramanmaraş'ta sağlık teknikeri Serhat İğci'ye (41) tekme tokat saldırarak elmacık kemiğini kırdığı öne sürülen hasta yakını Veli G. tutuklandı
Kaynak: DHA
Sağlık teknikerinin elmacık kemiğini kıran hasta yakını tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KAHRAMANMARAŞ- Sağlık teknikeri Serhat İğci'ye (41) tekme tokat saldırarak elmacık kemiğini kırdığı öne sürülen hasta yakını Veli G. tutuklandı. İğci'nin tedavisi devam ederken, sağlık çalışanları da ellerinde dövizlerle hastane önünde toplanarak saldırıyı kınadı.


Hasta yakını sağlık teknikerinin elmacık kemiğini kırdı!


Olay, dün saat 13.00 sırlarında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin radyoloji bölümünün MR odasında meydana geldi. İddiaya göre Veli G., acil servise getirdiği eşi Ü.G. için doktorun MR istemesi üzerine radyoloji bölümüne gitti. Burada görevli sağlık teknikeri Serhat İğci'den randevulu hastaları aldığını, eşini müsait olunca alacağı cevabını alan Veli G., İğci'ye tekme tokat saldırdı. Veli G. polisler tarafından gözaltına alındı. Elmacık kemiğinde kırık olduğu belirtilen İğci de genel cerrahi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınarak doktorlar tarafından 10 gün iş göremez raporu verildi.

Kamera görüntüleri ortaya çıktı

Öte yandan olaydan sonra yaşanılanların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde güvenlik görevlileri radyoloji bölümüne koşuyor, ardından da Veli G. ve eşi Ü.G. güvenlikçilerle birlikte radyoloji bölümünden ayrılıyor. Veli G.'nin ardından da Serhat İğci yüzünü tutarak radyoloji bölümünden çıkıyor.

Tutuklandı

Serhat İğci'yi darp eden Veli G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulandıktan sonra mahkemeye sevk edilen Veli G., tutuklanarak cezaevine konuldu.

sağlıkta şiddet
saglik teknikeri
darp
elmacik kemigi
tutuklandi
Yorum (3)
Nilgün Yalçın
Dövdüm rahatladım demiş ya, hapishanede de iyice gevşetir biraz daha rahatlatırlar inşallah.
13
Cevapla
bozeren
aferin bak. sendika hemen kınamış. bugün yarın bakanlık yetkilileri de kınar, unutulur gider.yapanın yaptığı da yanına kar kalır!
7
Cevapla
adalet
bunlara vereceksin 10 sene burası muz cumhuriyeti mi herkes herkese saldrısın o zaman aynısını savcıya hakime yapsa ne olurdu ee onlarda devlet memuru adalet herkese aynı işlemeli
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir