Medimagazin logo

Şırnak devlet hastanesine başhekim Şahin atandı

Şırnak Devlet Hastanesindeki Başhekimlik görevine Uzman Dr. Esra Şahin getirildi.
Şırnak devlet hastanesine başhekim Şahin atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Şırnak Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini vekaleten yürüten Cemal Bulut'tan boşalan göreve Fizik ve Rehabilitasyon uzmanı olarak görev yapan Uzman Dr. Esra Şahin atandı.

Yeni görevine başlayan Şahin, Şırnak halkına daha iyi bir hizmet verebilmek ve hastanenin fiziki şartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini söyledi.

Şırnak Devlet Hastanesinde 1 yıldır Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olarak görev yaptığını aktaran Şahin, "Çalışma arkadaşlarımla beraber amacımız hizmet kalitesini artırmak ve çevre illere yapılan hasta sevkini minimuma indirmektir. Şırnak Devlet Hastanesini hastaların güven duyacakları ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı bir hastane statüsüne getirebilmek için büyük gayret göstereceğiz. Bu konuda bütün çalışma arkadaşlarıma güveniyorum." diye konuştu.

Şırnak'ta görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Burada olmaktan mutluyum. Şırnak'ta yaşayan insanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemli. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım Şırnak'ta sağlık hizmetlerinde güzel işler yapmak istiyoruz. Halkımıza sağlık alanında en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceğiz. Şırnak halkı hizmetin en iyisine layıktır."
 

şırnak devlet hastanesi
başhekimlik
dr. esra şahin
Yorum (1)
AHMET YAMAN
haber değeri yok ama magazin değeri yüksek haber. Başhekim olduysa bize ne?
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir