Medimagazin logo

Tıp Bayramında doktora şok mesaj: Bayramınız kutlu olmasın!

Hekime sözlü şiddet Tıp Bayramı dinlemedi
Tıp Bayramında doktora şok mesaj: Bayramınız kutlu olmasın!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medimagazin Whatsupp mesajına bir hekimden gelen mesaj şok etti.  Tıp Bayramında babasının ölümünden hekimi sorumlu tutan oğlu, mesajında 'Tıp Bayramınız Kutlu olmasın' dedikten sonra 'bu burda kalmayacak' diyerek de tehtid etti. 


Hekimlere 14 Mart Tıp Bayramı hediyesi, 15 Martta saat 15:00'te yayında!


tıp bayramı
tehdit
Yorum (9)
Hasan Akdemir
AAA , hiç olmadı ama !!! Sıkça karşılaştığımız poliklinik ortamında bağırıp çağırma, parmak sallayarak tehdit etme , eşyaları doktorun hemşirenin üzerine fırlatma veya yumruklarıyla masaj yapmaya kalkma gibi heyecan dolu faaliyetler varken, böyle 3-5 satırlık vasat mesajlarla Tıp Bayramının üzerine tüy dikme gayretleri sönük kalmış.
88
Cevapla
A
Ya mesleğin yapılacağı kalmadı artık!!! Bu nedir Ya? Getirmeyin o zaman hastanızı doktora kardeşim? Üfürükçüye götürün, baytara götürün, şifalı sulara götürün, aktardan ot alın, canan hocanın tavsiyelerini uygulayın. Gelmeyin o zaman hastaneye.
109
Cevapla
dr
Geçmiş yıllarda askerin, polisin düğmesini koparmak 6 aydan başlar diye bir yasa vardı. Benzerinin sağlıkçılar için de ivedilikle çıkması gerek. Şamar oğlanına döndük. Orman kanunu gibi, vatandaş sorunu ya da sorun olarak algıladığı herşeyi kaba kuvvetle halletmeyi adet haline getirdi. Yüzümüze karşı "boşuna dövmüyorlar bunları" diyorlar. Sağlıkçıya elini ya da dilini kaldıran içeri girecek. Normalleşmek için bu şart. Yasa çıkar çıkmaz, fazla uygulamaya bile gerek kalmadan asayiş sağlanır. Vatandaşımız bu yönüyle de çok zeki , kurnaz, anlayışlı ve kavrayışlıdır...
152
Cevapla
ats2
bu iktidarın oy devşirmek için neden olduğu tahribat bir daha düzelmez..hekim-hasta ilişkisi bi daha eskisi gibi olmaz
33
Cevapla
Fatma Eren
Müşteri her zaman haklıdır.Sistem artık ticaret mantığıyla gitmektedir.Sonuçlarını merakla bekliyorum.
21
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir