Medimagazin logo

Diş hekimleri, başarısızlık hikayelerini anlatacak

<p> Büyük üne sahip uzmanlar, sadece bilgi ve becerilerini değil, yaşadıkları başarısızlıkları da aktaracak.</p>
Diş hekimleri, başarısızlık hikayelerini anlatacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Büyük üne sahip uzmanlar, sadece bilgi ve becerilerini değil, yaşadıkları başarısızlıkları da aktaracak.


İstanbul'da yapılacak Avrupa Sempozyumu'nda, alanlarında büyük üne sahip uzmanlar, sadece bilgi ve becerilerini değil, yaşadıkları başarısızlıkları da aktaracak.

İstanbul'da, 15-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak Dünya İmplant Birliğinin (International Congress of Oral Implantologist) (ICOI) Avrupa Sempozyumu'na yerli ve yabancı 600 dolayında diş hekiminin katılması bekleniyor.

Yurt dışından dünyaca ünlü 13 uzmanın bilgi ve tecrübelerini aktaracağı kongrede, implant tedavisinde kullanılan çok sayıda aletin mucidi olan Prof. Dr. Paolo Malo anında implant tekniklerini, Prof. Dr. Axel Krisch atrofik çatısı erimiş çenelerde implant yapım tekniklerini, Prof. Dr. Gerard Scortecci aşırı kemik kaybı olan çenelerde kök hücreleriyle implant uygulamasını, Prof. Dr. Marius Steigman lazerli implant uygulamalarını, Prof. Dr. Charles Babbush ise dört implant ile sabit protez yapım tekniklerini anlatacak.

Bir ilke de sahne olacak toplantıda, dünyaca ünlü implantçılar, meslek yaşamları boyunca yaptıkları hatalar sonucu yaşadıkları başarısızlıkları da meslektaşlarına anlatacaklar.

''Fail Festival'' adı verilen bu bölümde, Prof. Dr. Axel Krisch, Dr. Abdulselam Elaskary, Dr. Gerard Scortecci, Dr. Scott Ganz, Dr. Ady Palti ve Dr. Marius Steigmann, geçmişte implant yerleştirmesi, planlama veya protez yapımı sırasında yaptıkları hataları katılımcılarla paylaşacak.

Kongrenin başkanlığını üstlenen ICOI Meffert İmplant Enstitüsü Başkanı Dr. Ali Arif Özzeybek, bu bölümü, diş hekimlerine sadece başarılı bir implant tedavisinin nasıl olması gerektiğini değil, implantın babası sayılan dünyaca ünlü hekimlerin hatalarını aktararak nelerin yapılmaması gerektiğini de göz önüne koymak amacıyla kongre programına koyduklarını bildirdi.

Kongrede, Prof. Dr. Kenan Eratalay ve Prof. Dr. Peker Sandallı'ya onur ödülleri verilecek.

diş
hekimleri
başarısızlık
hikayelerini
anlatacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir