Medimagazin logo

Ege Üniversitesi'nde diş hekimliği masaya yatırıldı

Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Bilim Sanat Amfisi'nde, Diş Hekimliği Fakültesi tarafından "Türkiye'de Diş Hekimliğinin Yeri ve Önemi" konulu bir panel düzenlendi.
Kaynak: YENİ ŞAFAK
Ege Üniversitesi'nde diş hekimliği masaya yatırıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Panelde, tüm sınıflardan seçilen öğrenciler birer sunum yaparak diş hekimliği hakkında bilgiler verdi. Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve panelin yöneticisi Prof. Dr. Celal Artunç panel öncesi kısa bir bilgilendirme yaptı. Daha sonra sahneye "Diş Hekimliği Fakültesi'ne gelmeden önceki düşünceler, beklentileri ve tercih sebepleri" konulu sunumlarıyla 1. sınıf öğrenciler çıkarak sunumlarını yaptılar.

 

Diğer sınıflardan da sırasıyla, "Diş hekimliğinde teknoloji ve malzeme gelişimi", "Yurtdışı ve ülkemizdeki diş hekimlerinin meslek şartları kıyaslaması", "Diş hekimliğinde uzmanlık" ve son olarak 5. sınıf öğrencileri yeni mezun bir diş hekiminin karşılaşacağı durumlar konusundaki sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunum sonunda öğrencilere danışman hocaları tarafından birer teşekkür belgesi verildi. Paneli izleyenlerin arasında Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurselen Toygar ve birçok öğretim görevlisi de hazır bulundu. Panel sonunda sunumu hazırlayan öğrenciler de, Başta Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Artunç'a olmak üzere katkıları bulunan öğretim üyelerine birer plaket sundu.
 

ege
üniversitesi'nde
diş
hekimliği
masaya
yatırıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir