Medimagazin logo

Ankara'da kaçak dişçilik ekipmanı operasyonu: 2 buçuk milyon dişçilik malzemesi

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gümrüklenmiş değeri 2 buçuk milyon lira olan dişçilik malzemeleri ele geçirildi
Kaynak: AA
Ankara'da kaçak dişçilik ekipmanı operasyonu: 2 buçuk milyon dişçilik malzemesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Alo 136 Gümrük Muhafaza İhbar Hattı'na yapılan ihbar üzerine hareket geçti.

Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı 3 şahsın 12 valizinde yapılan x-ray taramasında şüpheli yoğunluk tespit edildi. Valizlerde, yurda kaçak olarak sokulmak istenilen, aralarında implant, dolgu ve kaplama malzemelerinin de bulunduğu 205 bin dişçilik ekipmanı ele geçirildi.

Gümrüklenmiş değerinin 2 buçuk milyon lira olduğu belirlenen eşyalara el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

discilik ekipmani
implant
dolgu ve kaplama malzemesi
Yorum (5)
Hasan Akdemir
Yüzleri tanınmasın diye sırtlarını dönmüş gibi gözüken polis kardeşlerimizin illaki o karede gözükmeleri gerekmiyordu. Manzara " Bu adamlar nereye bakıyor " filmine benzemiş. Olayın özüne geldiğimizdeyse; medikal malzemelerin altın kadar kıymetli olduğu görülüyor. Yakında kuyumculardan sonra medikalciler de soyulmaya başlarsa şaşırtıcı bir haber olmayacak.
26
Cevapla
Dbc
Allah için attığınız başlığı seveyim yakalananlar implant, dolgu vs malzemeleri ve bunları DİŞÇİLİK malzemesi olarak niteleyen sizler. Bu kaçıncı uyarı olacak bilmiyorum ama az biraz bilinçli insanlar yazsın şu başlıkları haberleri. Hekime hekim demek zor olmamalı.
38
Cevapla
Diş Hekimi
Dişçi gibi kaba ve diş hekimlerini küçük dürürücü başlığınızı değiiştirmenizi sizden rica ediyoruz. O zaman göz hekimine gözcü, aile hekimine aileci, kadın doğum hekimine biiiiipçi mi densin ??
54
Cevapla
hasan tahin
Sayın diş hekimi arkadaş göz hekimine gözcü, kadın doğum hekimine biiiiipçi mi densin ne demek?? Kadın hastalıkları ve doğum uzmanına hep kadın doğumcu denir ve biz bundan hiç alınganlık duymayız da, neden biiiiipçi densin bir açıklarsanız bizi bilgilendirmiş olursunuz.
7
Cevapla
Umut can
Sayın Diş Hekimi arkadaş haklı. Ayrıca yorum yapan diğer dr arkadaşa demeliyim ki söylenmemiş birşeyi söylenmiş gibi olayı başka yerlere götürmenin manası yok herşeyde birşey aramayın.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir