Medimagazin logo

Diş hekimini bıçaklayan sanığın 'cezai ehliyeti' araştırılacak

Bursa'da diş hekiminin tedavi sırasında bıçakla yaralanmasına ilişkin davanın duruşması, sanığın cezai ehliyetinin araştırılmasına karar verilerek ertelendi
Kaynak: AA
Diş hekimini bıçaklayan sanığın 'cezai ehliyeti' araştırılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BURSA - Bursa 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, hakkında "kamu görevlisine karşı kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açılan tutuklu sanık Mert Demir (19), yaralanan doktor Hamdi Gören (55) ve avukatları katıldı. 

Savunmasını yapan sanık Demir, olaydan sonra çok pişman olduğunu belirterek, "Canım yandığı için bir anlık öfkeye kapıldım. Sağlık görevlisine zarar verdiğim için utanıyorum." dedi.


Hasta, diş hekimine bıçakla saldırdı... Hekimin hayati tehlikesi var!


Tutukluluk süresinin göz önüne alınmasını isteyen sanık, tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, Demir'in tutukluluk halinin devamına ve cezai ehliyetiyle ilgili rapor alınması için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi. 

- Olay

Bursa'da geçen yıl eylülde Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine giden Mert Demir, dişi çekildiği sırada ağrısı olduğu gerekçesiyle, yanında taşıdığı bıçakla diş hekimi Hamdi Gören'i yaralamıştı. Gören, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, Demir ise tutuklanmıştı.

dis hekimi
bicak
hamdi goren
bursa
bursa agiz ve dis sagligi hastanesi
Yorum (1)
sağlıkta
Sağlık magandasını anında içeri atacaksın. Duruma göre Kodese ya da tımarhaneye... Tımarı tamamlanıncaya kadar...
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir