Medimagazin logo

Filyasyonda görevli diş hekimine hakaret eden meclis üyesine hapis istemi

Bahçelievler Belediyesi CHP Meclis Üyesi İsmail Hakkı Temel'in, filyasyon ekibinde görevli diş hekimi Tuba Taşkın Öztürk'e 'hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.
Kaynak: DHA - Sevda SARIKAYA
Filyasyonda görevli diş hekimine hakaret eden meclis üyesine hapis istemi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın düzenlediği iddianamede Tuba Taşkın Öztürk'ün Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde diş hekimi olarak görev yaptığına ancak koronavirüs sebebiyle filyasyon ekibinde görevli olduğuna yer verildi.

İddianamede, 4 Mart 2021 tarihinde Bahçelievler Belediyesi meclis üyelerine toplu olarak koronavirüs testi yapıldığı esnada şüpheli Temel'in, Öztürk'ün başörtüsüne itafen "Ama senin kafanda şu şey varken ben sana nasıl güvenebilirim. Beni zehirlemeyeceğini nereden bilebilirim" şeklinde sözler sarf ettiği belirtildi.

Şüpheli Temel'in alınan ifadesinde Öztürk'e yönelik kullandığı ifadelerin şaka maksatlı olduğu, hakaret etme kastının bulunmadığı, suçlamaları kabul etmediği kaydedildi.

İddianamede şüpheli İsmail Hakkı Temel'in "Hakaret" suçundan 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi. İddianame kabul edildi, şüpheli Temel önümüzdeki günlerde Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. 

diş hekimi
filyasyon
hakaret
hapis istemi
bahçelievler belediyesi
Yorum (2)
diştabibi
türk diş hekimleri birliğinden de meslektaşımıza destek bekliyoruz.ortaçağ zihniyetindeki kişilere de hangi makamda olursa olsun kınanması gerektiği kanaatindeyiz.
42
Cevapla
Hasan Akdemir
Eline, diline, beline sahip olamadıkça başın beladan kurtulmaz.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir