Medimagazin logo

Görevi başında hekimi bıçaklayan zanlı adliyeye sevk edildi

Diş tedavisini erteleyen doktoru bıçaklayan zanlı adliyeye sevk edildi
Kaynak: İHA
Görevi başında hekimi bıçaklayan zanlı adliyeye sevk edildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bursa'da dişi uyuşmadığı için tedavisini ileri bir tarihe erteleyen diş hekimini bıçaklayan genç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gencin ifadesinde, doktoru tedavisini ertelediği için bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi.


İl Sağlık Müdürü'nden bıçaklanan doktor ile ilgili açıklama: 'Şu anda genel durumu iyi' 


Olay, merkez Yıldırım ilçesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde meydana geldi. Azı dişi ağrıdığı gerekçesiyle hastaneye giden 18 yaşındaki Mert D., diş hekimi Hamdi Gören'e giderek tedavi olmak istedi.

Mert D. dişine 2 kere uyuşturucu iğne yapılmasına rağmen uyuşmayınca Dt. Gören, tedaviyi ileri bir tarihe ertelemek istedi. Bunu duyan Mert D. sinirlerine hakim olamayarak Gören'i göğsünden bıçakladı. Dt. Gören tedavi altına alınırken, Mert D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.


Hasta, diş hekimine bıçakla saldırdı... Hekimin hayati tehlikesi var! 


İlk işlemleri için emniyete götürülen Mert D. buradaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mert D.'nin ifadesinde diş hekimini tedavisini ileri bir tarihe ertelediği için bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelinin savcılık sorgusu devam ediyor.


‘Sağlıkta Şiddet Yasası Meclis’in yeni yasama yılında ilk gündemi olmalıdır’ 


 

sağlıkta şiddet
diş hekimi
Yorum (8)
Arif Tarifibol
Hocam geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış, bu bağımlılar uyuşmaz kolay kolay, keşke hiç ugrasmayip baytar gibi cekseydin kökünden , bu arada ben bı sorgu sonrası salıverildi haberi de beklemiyor değilim hani doktor ölmemiş ya diye şaka değil gerçekten maalesef olmadı mı saniyorsunuz
18
Cevapla
Dr
Avmlere girerken metal dedektörden geçip çantaları x ray cihazına sokup üstümüz öterken metal eşyaları çıkarıp tekrar tekrar geçerken yine ötersek güvenlik tarafından aranırken hastanelere insanlar neden aranmadan sokuluyor? Aynı sistem neden bu kadar yoğun şiddet olaylarının yaşandığı yerler olan hastanelerde kurulmuyor?
20
Cevapla
cumhur
Öldürmeye teşebbüs edenin cezası idamdır, bunların çoğu idamlık...
16
Cevapla
Anlayan Sezer
Baytar bir hekimdir diş hekimi gibi. hicbir canlıya kötü muamele yapılamaz. kurban keserken bile keskin bıçak kullanılır. Eğer hayvanın canını yakarsan hayvan senin canını yakar. Eskiden hekimler afyon sütü kullanırmış acıyı dindirmek için. hastalar bağımlı olurmuş o ayrı. "acıyı dindirmek bir tanrı sanatıdır" Aldığı düşük ücreti beğenmediği için hastanın yüzüne bile bakmayan ve gücünü "garip" in üzerinde kullanan kötü hekimler (hekim değilller) için soruşturma açılmalı. (KAMUDA ÇALIŞAN PIRIL PIRIL DİŞ HEKİMLERİ DE VAR ONLARA SELAM OLSUN)
4
Cevapla
Arif tarifibol
Madde bağımlıları lokal anesteziklere dirençlidir , ağrı kesici de çoğu zaman etki etmez, yanında da bıçakla gezer di mi garip vatandaş sokar böyle ayık kafayla göğüs kafesine :)) Baytar, dış hekimi, insan hekimi vs farketmez prensip aynıdır analjezi bireyseldir bağımlılarda da zordur somut olayda ki klasik bir bağımlıdır çok gördük pratigimizde , alan dışından gelip tıp platformunda ahkam kesmenin sonu böyle mahcup olmaktır, ama memlekette herkes doktora iş öğretir , siz kendi alanınızda kalın biz kendi alanınızda, selam olsun alanını sınırını bilene ;)
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir